Noutati cosmetice de iunie

June 10, 2017

Dove Youthful Vitality Hair BB Cream

Am decis, la inceputul lunii, sa fac schimbari in rutina de ingrijire a parului, dat fiind faptul ca imi simt parul foarte uscat si lipsit de viata. Citisem pe cateva bloguri despre BB Cream-ul pentru par de la Dove si, cum sunt fana a produselor lor, mi s-a parut firesc sa incerc si un produs de acest tip. Recunosc, nu imi dau seama exact la ce se refera expresia 'BB Cream' in contextul parului, dar sunt placut surprinsa de acest produs pe care l-am utilizat aproape zilnic de cand il am. Produsul se prezinta sub forma unei lotiuni lejere de culoare alba, care are un parfum minunat si se absoarbe rapid in firul de par, fara sa il incarce sau sa il lase uleios. Rezultatul pe par e aproape instant, parul devine matasos si stralucitor. Din pacate, nu mi se pare ca aceste efecte se pastreaza si a doua zi, astfel ca simt nevoia sa il reaplic, dar dat fiind faptul ca nu e un produs ce incarca parul, nu ma deranjeaza acest lucru. 

Balea Beautiful Long Wunder Serum

Acesta e un produs la care imi statea gandul de ceva vreme, dar necitind multe pareri despre el, am ezitat sa il cumpar. Pentru protectia parului folosesc, de un an si jumatate, uleiul Chi Silk Infusion care si-a facut efectele nemaipomenit de bine pana recent, cand nu simt ca mai face fata. Astfel am decis sa il inlocuiesc cu uleiul Balea care, bineinteles, nu se poate compara cu Chi, dar l-am cumparat strict pentru protectia termica pe care promite sa o ofere si suplimentez ingrijirea parului cu alte produse. Am apucat sa il folosesc de doua ori si mi se pare un produs ok, miroase placut si rezultatul dupa ce imi usuc parul cu peria rotativa e identic cu cel al lui Chi.

Garnier Ultra Doux Oil Mythique Masca de par

Am achizitionat si masca de par Garnier Ultra Doux, o achizitie total spontana. Pornisem dupa masca de par Ulei Extraordinar de la L'Oreal si mi-am amintit ca vazusem undeva un filmulet cu aceasta masca asa ca am luat-o pe asta. Nu am apucat inca sa o folosesc si sincer abia astept sa o termin pe cea din baie care nu face nimic la capitolul hidratare. Pot doar sa spun ca miroase foarte, foarte bine.

Elseve Ulei Extraordinar sampon nutritie

Nu am folosit de multa vreme un sampon L'Oreal si am fost sincer curioasa de produsul asta. Mi se pare ceva mai bland decat samponul Lavera pe care il folosesc acum si asta imi place. Sunt curioasa de rezultatele pe termen mai lung si daca o sa imi placa intr-atat incat sa il recumpar. Mama mea a fost foarte incantata de samponul asta si ciudat e ca nu m-a tentat sa il incerc pana acum, cand imi simt parul asa uscat.

Ziaja scrub de corp cu portocale

Am recumparat scrubul Ziaja, primul e pe terminate si cred ca imi mai ajunge o singura utilizare. Cred ca asta zice tot, imi place produsul asta pentru ca e eficient, miroase bine, vine intr-o cantitate generoasa si costa doar 15 lei pe Aoro.

Vaseline Cocoa Radiant Body Lotion

N-am fost niciodata fana a lotiunilor de corp si intotdeauna uit sa ma dau cu ele, dar de cand folosesc epilatorul ma fac cu lotiune zilnic de frica pielii uscate si a firelor crescute sub piele. Produsele Vaseline ma tenteaza de ceva vreme asa ca a picat la fix produsul asta, mai ales ca are si unt de cacao in compozitie care e un protector solar natural (testat de mine acum cativa ani). Imi place produsul, e hidratant insa fara sa fie gras si miroase placut. O achizitie buna.

Sabon Body Butter Mango Kiwi

Iarasi un brand la care mai trag ochiul atunci cand trec prin mall este Sabon. De cand au magazin in Cluj, intotdeauna m-a tentat sa intru, dar niciodata nu am facut-o...pana ieri. Prietena mea Alina mi-a laudat produsele lor, in special unturile de corp asa ca nu am rezistat. Am mers direct la standul cu unturi de corp si atat a fost. Sunt mai mult decat impresionata de produsul asta, imi place extrem de mult desi l-am folosit o singura data. Are o textura de unt, bineinteles, dar nu e gras, se topeste efectiv in piele si o lasa foarte hidratata. Ma dau cu el in special pe brate si coate, acolo unde pielea tinde sa fie mai uscata. Mirosul lui e delicios, fara sa fie artificial (nici nu are cum) si rezista foarte mult pe piele. Eu m-am facut cu el acum vreo 7 ore si inca miroase.

Max Factor Color Elixir Bewitching Coral

In ceea ce priveste machiajul, singura "scapare" este rujul Max Factor in culoarea Bewitching Coral. Am mai dat de rujul asta pe internet si mi-au cam fugit ochii dupa el. Eu am mai folosit rujurile din gama Color Elixir acum vreo 5-6 ani, mai exat culoarea Scarlet Ghost pe care intentionez sa o cumpar curand si am fost placut impresionata de ele pe vremea aia. De Max Factor oricum ma leaga o prietenie veche, mai ales ca am lucrat pentru acest brand si cunosc produsele destul de bine. Nu am apucat inca sa folosesc rujul, nici macar nu i-am facut swatch de dragul pozelor, dar cred ca voi face un review pentru el. 

The Balm Put A Lid On It Eyelid Primer

M-am saturat de pleoapele mele super uleioase si de faptul ca nu pot folosi farduri de ochi pentru ca orice as folosi, se strage in maxim 2 ore. Am oscilat intre Too Faced Shadow Insurance si Urban Decay Primer Potion si invingator a iesit The Balm :))) Citisem despre TF si UD ca au schimbat formula produselor asa ca nu am fost foarte convinsa de ele, iar TB are review-uri foarte bune asa ca imi incerc sansa.

Bourjois 54 Rose Frisson Blush

Blushurile Bourjois mi se pare foarte dragute si imi place diversitatea de culori pe care brandul o ofera. Frozen Rose e culoarea care mi s-a parut cea mai potrivita pentru mine in momentul asta si mi-a placut si ca nu are sclipici. Nu l-am folosit inca, insa abia astept sa o fac. Un mare plus pentru faptul ca miroase asa delicios.

Rimmel Stay Matte 02 Powder

Pudra asta am recumparat-o si am cumparat fix a doua nuanta din gama, care are un subton roz. M-am gandit ca asa pot sa anulez putin din subtonul galben foarte evident al noului Bourjois Healthy Mix 51 Light Vanilla, un fond de ten care imi place mult, dar subtonul lui nu ma incanta total. Nu am folosit pudra inca, dar sunt curioasa cum va arata peste Bourjois.

Max Factor Eyebrow Pencil 02 Hazel

Ultimul produs cumparat e creionul de sprancene Max Factor. Am folosit ani de zile creionul lor in culoarea 01 Ebony, mi-a placut foarte mult produsul ala. De data asta insa, am luat a doua culoare din gama, Hazel, mai potrivita pentru mine acum ca parul meu e intr-o culoare mai blanda si mai naturala. Imi place la fel de mult ca acum 5-6 ani cand l-am folosit prima oara si chiar va recomand creioanele lor daca nu le-ati incercat pana acum. 

Acestea sunt achizitiile inceputului de luna. Daca ati folosit din produsele pe care eu le testez acum, astept sa impartasiti cu mine impresii in casuta de comentarii.

You Might Also Like

0 comments

Copyright © Carmen Bota. Powered by Blogger.