Noutati cosmetice de mai

May 27, 2017


Nu am mai facut de multa vreme o postare de genul acesta, asa ca mi s-a parut firesc sa o fac acum, cand am adunat cateva produse noi de care sunt foarte entuziasmata. Pe unele din ele le-ati mai vazut pe blog, altele sunt noi pentru mine, insa toate imi aduc o doza mica de bucurie.
noutati-1
Nuxe Huile Prodigieuse

Am decis sa mai dau o sansa uleiului Nuxe Prodigieuse, pe care il incercasem prima data acum doi ani. In postarea de aici va spuneam ca nu mi-a placut deloc produsul si imi amintesc ce deranjant mi s-a parut la vremea aia mirosul lui. Am ramas cu o impresie proasta despre el, pentru ca la vremea aceea nu mi s-a potrivit si nu mi-a mai venit in minte pana acum cateva zile cand am decis sa ii mai dau o sansa. Dat fiind faptul ca tenul meu, eu, gusturile mele, toate s-au schimbat in doi ani, am considerat ca e just sa il mai incerc o data si sa trag apoi concluziile. Mirosul lui mi se pare mai mult decat suportabil de data aceasta si imi face placere sa-l folosesc, insa cu detalii revin dupa o perioada mai lunga de utilizare.
Bourjois Healthy Mix Foundation 51 Light Vanilla

Acelasi lucru am vrut sa il fac si cu fondul de ten Bourjois care acum doi ani nu mi-a facut o impresie buna si am tras tarziu concluzia ca nu el era de vina pentru tenul meu super uscat din vremea aceea, ci BHA-ul de la Paula's Choice. La vremea aia, am avut varianta Serum si tin minte ca mi-a placut enorm modul de aplicare si textura, luminozitatea pe care a dat-o tenului asa ca am ramas cu o mica obsesie in ceea ce il privea si, totodata, cu o frustrare in suflet ca doar mie nu mi-a placut si nu mi-a fost bun. Asa ca am cumparat varianta noua de Healthy Mix care nu e acelasi lucru cu Healthy Mix Serum, dar am asteptari mari de la el mai ales ca, studiind lista de ingrediente a fondurilor de ten Healthy Mix cel nou, Healthy Mix cel vechi si Healthy Mix Serum, am constatat ca diferentele de ingrediente sunt minuscule si ca merita sa ii dau o sansa. Daca imi place sau nu, voi afla pe parcursul utilizarii, insa sunt maxim de incantata ca il am.
Maybelline Instant Anti-Age The Eraser Brightener

Nu se putea sa nu imi cumpar si noul concealer Maybelline, care face de multa vreme furori pe YouTube si pe bloguri. Am ales varianta Brightener, mi s-a parut ca mi se potriveste cel mai bine, eu avand nevoie de tot ce inseamna 'brightener' in viata mea pentru ca sunt posesoarea unor cearcane mov evidente. M-a surprins textura cremoasa si lejera a produsului si e primul concealer care se aplica nemaipomenit de bine doar cu degetele. Imi place si efectul de luminozitate si, desi am avut la inceput mixed feelings, am ajuns sa folosesc produsul zilnic si cred ca e un concealer foarte bun. Merita sa il incercati.

noutati-2
Missha Super Aqua Peeling Gel

Missha Super Aqua Peeling Gel e un cadou facut de prietena mea, Alina, careia ii multumesc. Acest produs e, asa cum sugereaza numele, un peeling pentru fata si vreau sa zic ca mi-a curatat foarte bine tenul si l-a lasat extrem de fin. Produsul se aplica pe tenul perfect curat si uscat, la inceput are textura de gel, dar pe masura ce il masez in piele si se usuca, se fac mici brobonele care, zic ei, e de fapt pielea moarta. Mi-a placut prima aplicare a produsului si o sa il mai folosesc.
Vichy Purete Thermale Perfecting Toner

Tonerul Vichy e tot o recomandare a Alinei si cred ca e primul toner conventional care imi place. Am vrut un produs care sa ma asigure ca mi-am demachiat si curatat tenul eficient, dar si un produs care sa imi aduca o doza de hidratare si prospetime. Imi place pentru ca imi lasa tenul fresh, miroase placut si cam atat as avea de zis acum. Il voi folosi o perioada mai indelungata si o sa impartasesc cu voi impresii mai incolo.

noutati-3
Ulei de jojoba Trioverde

Uleiul de jojoba l-am incercat si in trecut si am ramas cu impresia ca am fost nedreapta cu el, asa ca, din dorinta de a-mi potoli excesul de sebum, m-am orientat spre el, la recomandarea Dianei. Ce-i drept, de cand am introdus uleiul de jojoba in rutina mea de seara, m-am bucurat de mai multe zile 'sebum-free' decat inainte sa-l folosesc, asa ca eu consider ca e meritul lui acest lucru. Tenul meu secreta sebum mai mult si in zilele in care sunt stresata, asa ca am speranta ca pe termen lung voi avea rezultate bune cu el. Pe moment, imi place nemaipomenit de mult. E lejer, hidratant, intra destul de repede in piele si nu mi-a provocat nici macar un cos.
Apa de trandafriri

Ati mai vazut apa de trandafiri pe blogul meu si e un produs care-mi place mult de tot. Imi place sa folosesc apa de trandafiri inainte de a-mi aplica serumul sau uleiul pe ten, am remarcat ca ajuta mult la absorbtia produselor in piele. Acest produs l-am vazut intamplator in plafar si l-am cumparat, imi era dor! Unde mai pui ca apa de trandafiri e un excelent calmant al pielii iritate.

noutati-4
Epilator Braun Silk-Epil 9

Mi-am dorit mult sa fac cumva sa renunt la lama de ras si, intr-un final, am fost nevoita sa o fac. O sa va povestesc altadata ce si cum insa am luat decizia sa achizitionez un epilator si sa-mi incerc norocul. Am ales un epilator Braun, din nenumaratele ore pierdute pe internet am tras concluzia ca cele Braun sunt cele mai trainice (vom vedea) si am vrut musai unul ce poate fi folosit si sub apa, in ideea ca va mai atenua din durere. Sunt convinsa ca primele experiente ma vor face sa strang din dinti, insa imi pun speranta in el ca pana la urma, dupa mai multe utilizari, ne vom imprieteni.

Baby Love crema pentru iritatii

Am tot citit despre crema asta pe diverse bloguri si niciodata nu am considerat ca as avea nevoie de una, intrucat nu am avut astfel de probleme in anii de folosit lama de ras. Nu am vrut totusi sa fiu nepregatita, sunt sigura ca se va lasa cu iritatii asa ca am vrut sa incerc acest produs foarte laudat.

Cum vi se par produsele nou intrate in rutina mea de beauty?

You Might Also Like

6 comments

  1. Ma bucur ca iti place uleiul de jojoba. Din cele prezentate de tine, folosesc si eu corectorul Maybelline si imi place la nebunie. Inainte de el nu foloseal niciodata vreun produs chiar sub ochi pentru ca mi se parea ca toate imi uscau zona si faceau riducirle si mai evidente. Da acesta imi place tare mult. N

    ReplyDelete
  2. Yuhuu 😀 ma bucur tare mult ca iti place peeling gelul de la Missha si tonerul de la Vichy . Si mie imi plac ambele foarte mult 😘

    ReplyDelete
  3. Am avut si eu candva uleiul Nuxe, l-am folosit doar pe par cand am inceput sa fiu atenta la ingrediente, parca avea ceva crocobauri.
    Concealerul imi place si mie, mult de tot, de curand i-am facut review. Am si Light, am inceput sa-l folosesc mai des.
    Crema Babylove o am luat-o pentu iritatiile de la epilat, eu am fost dezamagita de 3 epilatoare Braun lately, sper sa nu patesti la fel.

    ReplyDelete
  4. Da, nu e cel mai 'clean' produs uleiul de la Nuxe, dar tot vreau sa-l incerc. Imi place mult ca dimineata nu mi-e uleios tenul (eu il combin cu jojoba in parti egale). So far, so good. Sper sa nu am probleme cu Braun, tu ce necazuri ai avut mai exact?

    ReplyDelete

Copyright © Carmen Bota. Powered by Blogger.