Review ELF

January 13, 2011

Salut! Asa cum v-am promis, astazi voi face un review la produse ELF, mai exact la 3 rujuri, un tus de ochi si un primer, toate din gama Essential.  Cand am vazut prima data fetele de pe youtube utilizand produse ELF, am intrat si eu repejor pe site, sa vad ce produse au, ce preturi sunt....mare mi-a fost mirarea cand am vazut la pret "8 lei". 8 lei?? Am fost putin sceptica, dar am plasat totusi comanda, au venit produsele si ma consider norocoasa ca am aflat de ELF Romania.
Acum voi incepe review-ul propriu-zis...sper sa va placa!


ELF Ruj de buze, nuanta Gypsy


 

Nuanta Gipsy este un roz inchis superb, pe care eu una il ador. Cred ca este preferatul meu dintre toate trei. Merge foarte bine la un look colorat, este o culoare foarte draguta si vesela.Este mat, ca toate rujurile ELF (un mare plus), culoarea este intensa si ramane pe buze chiar daca o mare parte din el se pierde prin transfer.

Din punct de vedere al texturii, inca de la prima utilizare mi s-a parut destul de tare, se intinde greu, trebuie sa apesi putin ,dar rezultatul este o culoare intensa. Eu il folosesc dupa ce aplic pe buze un strat subtire de balsam de buze Nivea Hidro Care, deoarece buzele mele se usca destul de rau si destul de repede, iar folosindu-l inainte de aplicarea rujului, face ca acesta din urma sa se intinda mai usor. Mentionez ca nu am aplicat niciodata vreunul din cele trei rujuri fara balsam in prealabil.

ELF Ruj de buze, nuanta Voodoo

Initial voiam sa cumpar nuanta Seductive insa, dupa dupa ce am cautat swatch-uri la rujurile ELF, ca sa-mi fac o idee, am vazut ca nu era mare diferenta intre Seductive si Voodoo, asa ca l-am luat pe cel din urma deoarece primul nu mai era pe stoc si voiam neaparat si o nuanta asemanatoare:) . Este o idee mai inchis decat Seductive, un fel de caramiziu ( nu stiu daca e cel mai bun termen ), la fel de mat ca Gypsy, culoare intensa si e destul de rezistent, dar mi se pare mai moale ca textura decat Gypsy si Posh (mai jos). Dupa parerea mea, se poate purta ziua fara probleme, chiar si doar pentru a accentua putin culoarea naturala a buzelor.

ELF Ruj de buze, nuanta Posh

Nuanta Posh este una taaaare draguta, mai inchis decat un rosu, trage spre un visiniu. In rest, are aceleasi caracteristici ca si celelalte doua nuante de mai sus, in ceea ce priveste rezistenta si intensitatea culorii, dar este destul de dur ca textura, la fel ca Gypsy. Rezultatul este acelasi: o nuanta intensa, frumoasa, buze frumos conturate.


Va las aici o poza cu swatch-uri si una cu cele trei rujuri la un loc:



                                                              ( De la stanga la dreapta: Gypsy, Voodoo, Posh )



Concluzia la toate cele trei rujuri ar fi urmatoarea: sunt rujuri bune, destul de rezistente, nuantele sunt foarte frumoase si un mare plus ar fi faptul ca ambalajul este tare dragut. Pot vedea ce nuanta este fiecare ruj, fara sa il desfac, datorita benzii transparente. In opinia mea, sunt o achizitie buna, avand in vedere calitatea si pretul foarte mic (8 lei).  Puteti vedea alte nuante aici .

Primerul ELF

 

Descrierea de pe site zice asa:

Fardul de ochi va avea un aspect mai fin, se va pastra timp indelungat pe pleoape si nu se va aduna in pliul ochiului. Culoarea ultra-nude creste longevitatea nuantei fardului de ochi. Formula usoara se absoarbe rapid în piele, oferind o senzatie confortabila.

 

Parerea mea suna asa:

 Wow !! Il ador. Asa cum ne recomanda specialistii de pe site-ul ELF, trebuie aplicat in strat subtire, apoi trebuie sa asteptam sa se usuce. Uniformizeaza, confera catifelare siiiiiiiiiiiii, cel mai important, fardul rezista ore in sir pe pleoape. Bineinteles, dupa acele ,,ore in sir,, , fardul se aduna putin, dar eu zic ca este o achizitie foarte buna. Nu are miros, culoarea este nuanta pielii. Unele fete se plang de faptul ca este destul de mic - este, dar avand in vedere faptul ca trebuie aplicat in cantitate mica, eu  zic ca nu e o problema. Dimpotriva, cand se termina avem un motiv in plus sa facem o noua comanda ELF, cu si mai multe produse ieftine si de calitate. Pret: 8 Lei



Tusul de ochi ELF

Descrierea de pe site suna in felul urmator:

S-a terminat cu bruscarea pleoapelor ochilor, odata cu utilizarea acestui tus de ochi care aluneca atat de usor. Tusul da o culoare intensa, creand un look foarte bine definit pentru o perioada indelungata. Varful sub forma de pensula poate fi folosit cu foarte mare usurinta si precizie pentru un aspect natural sau dramatic.

Parerea mea:

Sunt la fel de multumita de tus ca si de primer. Varful are forma unei pensule, e un burete rigid care permite o conturare sigura. Culoarea este intensa, asa cum reiese si din descriere, nu este apos si rezista pe pleoape ore in sir. Este o achizitie buna, la un pret mic: 8 Lei.

Ca sa va faceti o idee despre cum arata primerul si tusul pe piele, va las o poza mai jos.




 

Sper ca v-a placut review-ul meu kilometric. Va las acum, aveti grija de voi!

 

Va pup!

KarmenB

You Might Also Like

2 comments

  1. Tusul l-am folosit si eu e foarte bun si cum ai zis si tu pensula permite aplicarea precisa .

    ReplyDelete
  2. Mie imi place tare si eyelinerul crema, din cutiuta.
    Si rujurile sunt faine. Pacat ca n-am vazut reviewul tau inainte sa-mi iau Seductive, si Posh e fain :)

    ReplyDelete

Copyright © Carmen Bota. Powered by Blogger.