Favoritele lunii Aprilie

April 28, 2017

favorites

Am descoperit multe produse bune in ultimele saptamani si astazi le veti vedea si voi in favoritele lunii aprilie. Acestea sunt produsele pe care, in luna Aprilie, le-am folosit cel mai des (pe unele chiar zilnic) si care cred ca merita un loc de drept in topul favoritelor.

favorites1

Un prim produs este lotiunea cu SPF 30 de la The Body Shop, careia i-am dedicat un review aici. Nu o sa ma repet si o sa va las pe voi sa descoperiti motivele pentru care acest produs se afla atat in favoritele lunii cat si in favoritele absolute in materie de produse cu factor de protectie solara.

lancome la vie est belle

Lancome La Vie Est Belle a venit in viata mea intr-un moment in care chiar am inceput sa cred ca ''la vie est belle'' (viata e frumoasa). Ma refer aici la o perioada in care am renuntat la un job stresant si am acceptat o noua provocare ce imi ofera mai multa liniste acum. Am zis in nenumarate randuri ca Versace Crystal Noir e favoritul meu, insa cred ca Lancome La Vie Est Belle l-a detronat... Mi se pare un parfum elegant, pe scurt si o sa imi ajunga o gramada de vreme varianta de 100ml. Parfumul nu doar ca e foarte intens si am nevoie doar de cateva pufuri zilnic, insa e si un parfum care persista. E in mod definitiv si irevocabil, parfumul meu preferat.

mac face and body

Recent mi-am mai astamparat o obsesie veche de cand e lumea, si anume sa-mi cumpar MAC Face And Body. Nu cred ca e cineva pe aici care sa nu fi auzit de acest fond de ten, pe care il folosesc modelele inainte de a defila pe podium. E pe buna dreptate un produs iubit si e superb pentru persoanele care nu au imperfectiuni. Tenul meu nu arata nici foarte bine, dar nici rau, in perioada asta. Am zile mai bune si zile mai proaste, dar produsul asta imi ofera luminozitate si ma ajuta sa obtin un look fresh atunci cand nu sunt deloc...fresh. Nu are o acoperire mare, dimpotriva, e chiar mica, insa avantajul e ca poate fi aplicat in mai multe straturi, fara sa arate urat pe ten. Sunt foarte incantata de acest produs si mi-am propus sa ii fac un review detaliat, asa ca ma abtin pana atunci. Eu folosesc nuanta N2.

maybelline lash sensational boys n berries

Un alt produs iubit e Maybelline Lash Sensational Mascara. Am facut acum vreun an si ceva un review+demo pe canalul meu de YouTube si la vremea aia mi-a placut, dar imi amintesc ca nu mi-a ramas in minte ca un produs wow. Recent, dupa ce am vazut mai multe poze cu acest produs aplicat pe alte persoane (care aveau gene superbe), l-am recumparat. Am constatat astfel ca am fost nedreapta atunci cand am vorbit despre el, pentru ca nu il stiam aplica corect si de aceea nu aveam rezultatul dorit. E un produs foarte bun si pot sa zic ca e mascara mea favorita, pentru ca rezista intreaga zi fara sa se sfaramiteze, ofera alungire si volum si separa foarte bine genele.

Produsul destinat buzelor pe care l-am folosit cel mai des este rujul lichid mat Boys'n Berries in culoarea Silhouette. Produsul asta nu doar ca e mat, opac dintr-un strat si catifelat pe buze, dar rezista si foarte bine (cam 5 ore) si nu usuca buzele.

revlon photoready powder

Ultimul produs favorit al lunii Aprilie este o descoperire recenta si anume pudra Revlon Photoready. Nu pot sa descriu in cuvinte ce mult imi place aceasta pudra! Este un produs fin, ce contine particule iluminatoare si nu doar ca lasa tenul mat, insa ii confera si un aspect luminos. E cumva un produs ce le face pe amandoua la fel de bine si imi mentine tenul in aceasta stare pana la 6 ore, uneori 7, depinde de ce fond de ten folosesc. Eu am culoarea 020 Light Medium, insa daca aveti ten deschis, culoarea Light cred ca vi se potriveste.

Acestea sunt favoritele lunii Aprilie. Voi ce produse ati preferat in aceasta luna?

You Might Also Like

4 comments

  1. Exista nuanta asta la rujurile Boys'n Berries? Ma duc sa ma uit acum sa vad cum se vede Lingerie.. <3 Am si eu pudra dar e putin prea luminoasa pentru mine. :)

    ReplyDelete
  2. Nu exista :)))) am gresit eu, mersi de comentariu, sunt mega obosia, nici nu ma mir ca incurc numele. Se numeste Silhouette ❤️ vai mie mi se pare perfecta pudra..

    ReplyDelete
  3. De cate ori iti citesc postarile adaug cate ceva pe wishlist. :)) Acum vreau sa testez pudra Revlon, nu ca n-as avea o groaza, dar niciuna nu-i iluminatoare. Trebuie sa ajung la standul lor.
    Pupici :*

    ReplyDelete

Copyright © Carmen Bota. Powered by Blogger.