Klairs Supple Preparation Facial Toner | Review

February 11, 2017

Nu stiu cum sunteti voi, insa eu, pana de curand, imi pierdusem total speranta in tonere si acesta e motivul pentru care nu am mai folosit unul de cativa ani de zile. Iau in serios rutina mea de ingrijire insa nu pot sa spun ca acest segment de beauty, in mod particular, mi-a trezit vreodata mai mult decat o simpla curiozitate. Poate asta se datoreaza si faptului ca tonerele pe care le-am incercat (putine la numar, sub 10), intotdeauna m-au dezamagit si au sfarsit prin a fi aruncate in chiuveta sau poate doar faptul ca, personal, consideram acest pas ca fiind unul inutil in rutina mea.

In urma cu cateva saptamani, cei de la Wishtrend mi-au trimis un colet care continea faimosul toner coreean de la Klairs, Supple Preparation Facial Toner. Ii multumesc pentru asta lui Marie Anne de la Wishtrend, cea care mi l-a recomandat si care mi-a spus, citez "Sper sa iti placa la fel de mult cum imi place si mie."

Produsul promite sa regleze pH-ul pielii si se adreseaza tuturor tipurilor de ten, fara exceptie, fiind un produs hidratant, insa lejer. Inca de cand am citit descrierea, mi-am dat seama cat e de important sa gasesti produsul potrivit pentru tine, care sa contina ingredientele potrivite si, cel mai important, sa fie bland cu pielea. Tonerul acesta nu contine alcool, ci doar ingrediente prietenoase cum ar fi aminoacizi, acid hialuronic, extracte din plante si este un produs eficient in cazul pielii iritate sau uscate.
Vreau sa spun din start ca acesta nu e un toner conventional, ci unul care are o formula bogata, o textura mai mult de gel, insa care se absoarbe repede in piele si o lasa hidratata. Nu lasa nici un filtru la suprafata pielii, dovada ca nu e un produs care "sta" pe piele si nu face nimic, ci unul care patrunde in straturile mai adanci si isi face treaba. Imi place foarte mult textura sa de gel, asemanatoare cu a unui ser lejer, dar si puterea mare de hidratare pe care produsul o ofera pielii.

3 zile, atat mi-a trebuit ca sa vad schimbari dramatice la nivelul pielii mele. In primul rand, cand am inceput sa testez acest produs, aveam un cos mare si umflat pe frunte si deja ma gandeam ca va fi greu sa scap de el. In astea 3 zile cosul a disparut aproape complet, iar roseata s-a redus considerabil. Pentru mine asta a fost cel mai mare test, pentru ca nu avusesem niciodata un cos atat de mare ( ca sa va dati seama, parea ca cineva m-a lovit in frunte ). Efectele nu s-au oprit aici, intrucat tot tenul imi e foarte curat de cand folosesc acest produs, cam acelasi efect pe care doar cu Effaclar l-am obtinut, prin folosiri constante. Porii imi sunt mult mai curati si nu am mai avut probleme cu portiunile uscate sau iritate. Pe langa toate acestea, nuanta tenului s-a uniformizat, pielea a capatat o stralucire aparte, sanatoasa si urmele de la cosuri mai vechi s-au estompat. O singura zi nu am folosit produsul asta si anume intr-un weekend cand am fost la munte, si deja cosurile au inceput sa isi faca de cap. Insa in seara in care am ajuns acasa l-am folosit iarasi si a doua zi tenul era din nou normal.
Produsul acesta intr-adevar reduce inflamatiile, hidrateaza si protejeaza tenul intr-un mod vizibil. Nu credeam ca o sa imi placa un toner vreodata atat de mult, insa pot sa afirm ca sunt mai mult decat impresionata de acest produs si ca nu vreau sa mai fiu fara el! Cantitatea sa mai mult decat generoasa (180ml!) o sa imi ajunga la fix, dupa estimarile mele, adica 12 luni si partea buna e ca nu trebuie sa ma zgarcesc cu aplicarea. Trebuie sa marturisesc ca imi place sa experimentez si astfel am aplicat si 2-3 straturi din acest produs, pentru un boost maxim de hidratare, iar rezultatul a fost un ten luminos, fresh, uniform si hidratat a doua zi. Daca ma urmariti pe Instagram stiti ca mi-am cumparat de vreo 2-3 luni si serumul Estee Lauder Advanced Night Repair, care, din nefericire, aplicat de unul singur nu e tare hidratant, asa ca in multe seri am combinat tonerul Klairs cu serumul Estee si astfel ma bucur de beneficiile amandurora si mai tai din timpul alocat rutinei de ingrijire.

Eu aplic cam 4-5 picaturi de produs, il incalzesc intre palme si il aplic cu miscari de tapotare pe ten. Produsul intra repede in piele si am remarcat ca si urmatoarele produse (esenta, serum, ulei, crema de noapte, crema cu SPF) patrund mai repede in piele. Imi place maxim produsul asta si nu degeaba a luat locul 1 la '2016 GLOWPICK CONSUMER BEAUTY AWARD' . In opinia mea e cel mai bun toner din categoria sa si, pana acum, cel mai bun produs de hidratare, uniformizare si curatare pe care l-am folosit in viata mea.

Daca v-am trezit interesul, va spun ca puteti gasi produsul aici la un pret mai mult decat bun, raportat la toate efectele benefice pe care produsul le aduce pielii.
Va tenteaza?

You Might Also Like

2 comments

  1. M_ai facut tare curioasa, o sa il trec pe wishlist. Mai ales ca nici mie nu imi plac tonerele. :))

    ReplyDelete
  2. […] ca pentru rutina de seara nu am folosit decat aceasta crema si tonerul Klairs despre care am vorbit aici. Nu m-am trezit dimineata cu tenul gras, nici uscat, dimpotriva, tenul meu era calm, luminos si […]

    ReplyDelete

Copyright © Carmen Bota. Powered by Blogger.