Maybelline Color Tattoo | On And On Bronze

January 22, 2017

1

Maybelline Color Tattoo in culoarea "On And On Bronze" e fardul meu preferat din ultimele saptamani. L-am purtat aproape zilnic, adica in zilele in care imi fac si machiajul ochilor si imi place cum imi completeaza look-ul. Acum, multa vreme nu am purtat mai mult de un eyeliner si mascara, tocmai de aceea ideea introducerii in rutina de machiaj a ochilor, a unui fard-crema, mi-a suras. Si daca mai punem aici si usurinta aplicarii si o rezistenta buna, atunci lucrurile deja sunt mult mai frumoase.
Produsul are o consistenta de gel-crema, este foarte pigmentat si se aplica usor pe pleoape, atat peste o baza de machiaj cat si peste un concealer si putina pudra. Pentru mine personal, cea din urma e metoda care functioneaza cel mai bine si care face ca produsul sa reziste mai mult timp pe pleoape. Concealerul care imi place in acest scop este NYX HD, chiar prelungeste rezistenta fardului pe pleoape si intarzie adunarea lui in pliuri (am pleoapele foarte, foarte uleioase). Fardul este foarte usor de aplicat si de blenduit (eu il aplic cu degetul), iar culoarea e superba de-a dreptul, un bronz cu irizatii aurii de care m-am indragostit inca de cand am vazut primele swatch-uri pe internet.
Culoarea e perfecta pentru machiajele de zi cu zi si mi se pare ca imi pune ochii verzi in evidenta. Imi place mult de tot usurinta aplicarii, faptul ca, aplicat peste o baza potrivita, rezista pana la 8-9 ore fara sa se stranga in pliuri si faptul ca are o textura foarte fina si cremoasa.

Fardurile Color Tattoo costa undeva pana in 33 lei (DM), iar pe Aoro le gasiti cu 29 lei. Au un termen de valabilitate de 24 de luni, deci o sa ma pot bucura de aceasta culoare vibranta multa vreme de acum inainte. Personal, cred ca e un produs foarte bun daca va doriti o baza cremoasa ce poate fi purtata atat de una singura cat si ca baza pentru alte farduri, iar usurinta aplicarii e cu siguranta un atu.
Ati incercat acest produs?

You Might Also Like

3 comments

  1. L-am incercat si l-am purtat intr-o vara in veselie pentru ca efectiv nu se misca de pe pleoape. Intre timp s-a si uscat dar mi-ai amintit cat de frumos e, poate-l gasesc la vreo oferta :) Pupici!

    ReplyDelete
  2. Hihi, incearca pe Aoro, acolo il au la pret mai bun.

    ReplyDelete

Copyright © Carmen Bota. Powered by Blogger.