Cumparaturi de weekend

March 16, 2014

Singurul moment din saptamana in care am timp sa umblu in stanga si-n dreapta si sa imi reinnoiesc "stocurile" de produse este in weekend. Nu stiu cum este la voi si cat timp aveti, insa de luni pana vineri sunt atat de aglomerata, incat nici nu se pune problema de facut cumparaturi, doar de listute :)
Weekendul asta mi-am cumparat strictul necesar si am facut un prim pas de a ma pregati pentru un eveniment important din viata mea. Despre asta, intr-o alta postare.
Cercelusii i-am luat din H&M. Sunt o mare fana a bijuteriilor, ceasuri, bratari, cercei si inele, pe toate mi le-as cumpara. Atat doar ca nu le port atat de des cat mi-as dori. Acestia m-au atras prin simplitate si prin diversele marimi pe care le pot adapta oricand vestimentatiei sau pur si simplu starii mele de spirit. Au costat 19,99 lei.
In ultima vreme ma confrunt cu o problema serioasa: caderea parului. Desi am incercat sa ma conving ca nu am aceasta problema, iata ca ma vad obligata sa iau masuri. Voi incepe de azi aplicarea ardeiului iute combinat cu tinctura de masteacan pe radacinile parului, mai ales ca din cate stiu eu stimuleaza si cresterea parului, al meu parca sta pe loc! Va tin la curent si pe voi. 
Ca sa fie tratamentul complet, de azi testez si samponul anticadere de la Gerovital Plant. Din review-urile pe care le-am citit pe diverse bloguri, am inteles ca ar fi eficient asupra caderii parului. Bineinteles ca acest lucru depinde de mai multi factori, insa rau nu are de ce sa imi faca asa ca il incerc.

Ultimul produs cumparat este gelul de dus Elmiplant cu Mere si extract de bumbac. Rusine sa imi fie, nu am mai folosit gel de dus de la ei, insa nu este prea tarziu nici acum, zic eu :)

Voi ce produse v-ati cumparat in ultima vreme?
Dintre produsele mentionate de mine, ati folosit vreunul?

Duminica frumoasa!


Find me on
Facebook || Twitter || Pinterest  || Tumblr || Instagram

You Might Also Like

6 comments

  1. Frumoase bijuterii, nu am mai trecut de mult pe la H&M sa vad ce au mai adus. Mai poti incerca lotiunea cu petroleum de la Gerovital si crema cu petrol de la Viva natura. Pe mine m-au ajutat tare mult cand imi cadea parul

    ReplyDelete
  2. incearca si masti depar cu ulei de cocos inainte de spalare! o sa-mi multumesti!!!

    ReplyDelete
  3. Multumesc pentru sfaturi :* Petroleumul il folosesc ocazional, intr-adevar e bun!

    ReplyDelete
  4. Oho, iti multumesc inca de pe acum! :D

    ReplyDelete

Copyright © Carmen Bota. Powered by Blogger.