Colier luxos pentru zile deosebite

March 08, 2014

Va promiteam acum cateva saptamani ca sa arat al doilea colier pe care l-am comandat de pe Born Pretty Store. De data aceasta am ales ceva mai extravagant, mai deosebit, ceva ce nu m-as fi gandit ca voi purta vreodata dar iata ca acum abia astept ocazia potrivita ca sa il port.
Este un colier care ma duce cu gandul la vara, la zile toride petrecute in locuri deosebite, un colier tineresc si indraznet pe care il voi iubi multa vreme de acum inainte!
Colierul este realizat dintr-un aliaj rezistent, de foarte buna calitate si mie personal intregul design mi se pare luxos si interesant, mai ales ca este un model care va scoate in evidenta orice outfit.
Ma intreba una din cititoarele mele daca se percepe vreo taxa de livrare a produselor comandate de pe site...raspunsul este nu, cei de la BornPrettyStore asigura livrare gratuita in intreaga lume!
Promit sa revin cu mai multe poze odata ce se incalzeste afara si pot scoate "arsenalul" de hainute subtirele :)
Daca va place si voua colierul si va tenteaza, va spun ca il puteti gasi dand click aici.

Si nu uitati, daca va comandati ceva, sa introduceti si codul de reducere de 10% din valoarea comenzii!



Find me on
Facebook || Twitter || Pinterest  || Tumblr || Instagram

You Might Also Like

11 comments

  1. foarte frumos colierul!! <3

    ReplyDelete
  2. buna, am incercat sa dau acum o comanda pe site-ul asta si am bagat codul tau pt 10% reducere..dar vad ca imi arata ca trebuie sa platesc aceeasi suma cu paypal..fara nicio reducere..codul l-am introdus intr-o casuta de jos in care scrie daca am cod promotional..dar vad ca nu functioneaza...poti sa-mi spui ce ar trebui sa fac? nu prea ma pricep..si mai am o intrebare..eu platesc de acum cu paypal comanda..crezi ca as putea avea incredere ca imi vor sosi produsele? si cam in cat timp sosesc? multumesc mult si scuze de deranj

    ReplyDelete
  3. Buna, este probabil vreo eroare din sistemul lor. Trebuie sa iti dea pretul final cu reducerea de 10%, eu zic sa mai incerci o data. Codul este inca valabil. Produsele sosesc in 2-3 saptamani la posta vamala de care apartine strada ta...si da, vor veni! Fii atenta sa completezi toate datele tale de contact corect si nu vei avea probleme. Daca te mai pot ajuta cu ceva te rog sa imi spui

    ReplyDelete
  4. hmm..le-am trimis un email in care i-am intrebat daca e vreo problema daca aleg livrarea aceea gratuita..si le-am zis ca stau in Romania..apoi am primit un email de la ei in care imi spun ca ar fi preferabil sa aleg varianta cu 3 usd daca stau in Romania deoarece produsele s-ar putea sa nu ajunga altfel...tu cum ai comandat?..si daca dau comanda cu transportul de 3 usd,imi vin produsele mai repede..sau tot asa,2-3 saptamani..? multumesc!!

    ReplyDelete
  5. Ai incercat sa faci iar comanda? Nu cred ca e nevoie de varianta cu 3 usd....eu nu am platit asa. Produsele tot asa ajung, cam in 2-3 saptamani...

    ReplyDelete
  6. am dat comanda acum cateva minute.. am ales livrarea cu 3 usd..mi-era sa nu platesc degeaba si sa nu ajunga produsele..multumesc mult pt tot ..imi place f mult sa-ti citesc postarile..sper sa mai faci review-uri cu bijuterii!

    ReplyDelete
  7. cu siguranta mai postez despre bijuterii! ramai in zona :*

    ReplyDelete
  8. E superb! Să-l porţi cu drag! ♥

    ReplyDelete
  9. hey, tot eu sunt..am o mica problema...comanda de pe site am dat-o pe data de 9 ,seara..si abia azi am observat ca am primit un email de la ei in care scrie ca livrarea mea va fi facuta etc..dar in acel email era scris adresa mea la care ar trebui sa vina coletul..problema e ca nr apartamentului nu era scris..si eu tin minte ca l-am scris..le-am dat cateva mail-uri,dar nu mi-au raspuns inca..au trecut abia 2 zile si sper sa nu imi fi trimis aiurea coletul deja..pt ca nu imi va veni biletul cu care sa merg la posta!!..off..sper ca nu am dat comanda degeaba..si am mai si platit deja ,pe deasupra..nu stiu ce sa fac..crezi ca au trimis deja pachetul de pe 9 pana acum..? astept raspuns..multumesc !!

    ReplyDelete
  10. Buna, eu zic sa nu te agiti ca nu e asa mare dezastru. Intr-o saptamana, o saptamana si ceva da o fuga pana la posta vamala de care apartii (trebuie sa afli care e, eventual poti intreba la ghiseul de la posta locala care e cea vamala de care apartine strada ta) si intreaba daca nu a sosit ceva pe numele tau. Daca nu, mai incerci in cateva zile. Astept sa imi spui si mie ce rezolvi. Daca zici ca ai scris nr. apartamentului atunci stai linistita. Atata vreme cat codul postal e ok, te gasesc ei cumva.

    ReplyDelete

Copyright © Carmen Bota. Powered by Blogger.