Bohemian Necklace

February 16, 2014

Dragelor,

Voi iubiti vara? Dar colierele colorate, care vin perfect pe o piele bronzata si stralucitoare?
Cred ca sunteti de acord cu mine si cred ca gandim exact la fel. Astazi va arat o minunatie de colier, galben, stralucitor, superb intr-un cuvant. Inca ma gandesc ca e prea frumos ca sa il port la servici, asa ca visez la ziua in care voi avea pielea aurie si minunatia asta imi va colora intreaga aparitie.
Daca v-am facut curioase si va place si voua la fel de mult, dati-mi voie sa ma spun si de unde il am. De la prietenii de pe Born Pretty Store. Deci nu stiu ce fac ei acolo, dar pe zi ce trece au lucruri tot mai frumoase si mai tentante! Iar cand o indragostita de accesorii colorate ca mine intra pe site-ul lor...va spun eu, ca nu scapati fara sa visati noaptea cu produsele lor :)
Tot cu gandul la mare si la piele bronzata sunt, dar merge foarte bine si in sezonul asta peste o camasa, spre exemplu. Desi iubesc accesoriile colorate, ma imbrac mai mult in culori inchise, deloc placute, gen negru, bleumarin sau gri asa ca un colier de acest gen pica exact la fix pentru a inveseli intreaga tinuta si..pe mine :)
In alta ordine de idei, il puteti gasi pe site-ul lor la pretul de 6.54$. Un chilipir, mai ales avand in vedere cat e de superb si materialele din care e realizat care, apropo, sunt de foarte buna calitate. Dar pana nu vedeti voi cu ochisorii vostri, live ... :)
Si inca nu e gata pentru ca mai am inca unul de aratat, care mi se pare absolut fenomenal! Pe celalalt vi-l arat intr-o postare viitoare si deja stiu si cand o sa il port. 
Ei, e greu sa fii fata, dar ce frumoase suntem noi cand purtam ceva care ne face sa ne simtim bine :)
Daca va tenteaza, nu uitati de reducerea de care puteti beneficia introducand in comanda codul din poza de mai jos.

You Might Also Like

10 comments

  1. buna,am intrat pe site-ul asta cu bijuterii si vreau sa-mi comand cateva chestii..problema este ca nu stiu ce taxe se percep pt livrare si de unde se poate ridica coletul..am cautat pe site dar nu este f clar..nu sunt informatii referitoare la acest lucru..poti sa imi dai si mie o idee,te rog? multumesc anticipat

    ReplyDelete
  2. te rog sa-mi raspunzi referitor la site-ul cu bijuterii..voi verifica constant sa vad daca primesc raspuns.multumesc

    ReplyDelete
  3. Buna! Nu se percep taxe de livrare, dupa cum scrie si pe site "Free shipping worldwide". Coletul ajunge in 2-3 saptamani si il poti ridica de la posta vamala din orasul tau. Pentru rice alte intrebari te rog sa imi scrii. Voi raspunde :)

    ReplyDelete
  4. multumesc mult! hmmm..pai eu locuiesc in Bucuresti..dar chiar habar nu am de vreo posta vamala..

    ReplyDelete
  5. aa, si inca ceva..cum voi sti cand au ajuns la posta vamala..? voi primi vreo instintare? sorry de deranj ,dar vreau sa fiu sigura..pana acum nu am mai comandat produse din strainatate :). merci

    ReplyDelete
  6. Vei primi o hartie de la posta, prin care te anunta ca pachetul a ajuns si trebuie sa mergi dupa el. Pe hartia aceea va fi trecut si oficiul postal, strada pe care se afla si intervalul orar in care este deschis publicului. Trebuie sa ridici pachetul in doua zile, altfel se percepe taxa.

    ReplyDelete
  7. ok,multumesc mult !

    ReplyDelete

Copyright © Carmen Bota. Powered by Blogger.