Mythic Oil

December 17, 2012

I-a venit vremea și lui. Deși am spus într-o postare de luna trecută că discuția despre păr este gata, cred că mai am câteva chestii interesante să vă povestesc și de data asta sunt numai de bine. 
Încep prin a vă spune că îmi place tot la uleiul ăsta. Inițial voiam să cumpăr Moroccan Oil, tentată de toată vijelia aceea cu el, dar mi s-a părut cam mare prețul, raportat la gramaj. Apoi am citit o mulțime de opinii care spuneau că efectele lui Mythic și Moroccan sunt similare. Am luat așadar Mythic Oil și am crezut ferm că o să fie salvare pe care am tot invocat-o după dezastrul de aici. Am fost, deci, optimistă.
L-am primit rapid, pentru că site-ul care comercializează produsul, Aoro.ro, trimite produsele prin curier. Am ales varianta Rich, pentru păr indisciplinat, cu ulei din tărâțe de orez și ulei de argan. L-am folosit atât pe părul umed, proaspăt spălat, cât și pe părul uscat, înainte să ies din casă. Și l-am mai și introdus într-o mască de păr cu uleiuri de cocos, argan, măsline, vitamina A și miere care s-a dovedit a fi o nebunie de mască. :D
Pentru părul meu degradat, uleiul ăsta a fost cu adevărat un ajutor. Într-o primă fază am observat că le dă buclelor mele un luciu tare frumos și mai domolea firele răzlețe. Părul arăta bine, mirosea frumos și eram mandră. Probabil că hidratarea care o dă mi-a ajutat părul mai mult decât un tratament ținut pe păr câteva ore, pentru că acesta a devenit din aspru, mult mai moale. Mătăsos. La început nu am simțit efectul ăsta. Cred că varianta Rich a fost cu adevărat alegerea potrivită pentru că mi-am simțit părul hidratat exact cât trebuie și cert e că, în toată această perioadă, m-a ajutat foate mult. Chiar și în lipsa uleiului pe păr, acesta este moale și foarte lucios.
Ca să nu las nimic pe dinafară, am început să îl folosesc zilnic, înainte de a ieși din casă. M-am gândit că trebuie să aibă el o problemă pe undeva, așa că l-am testat. Nu mi-a îmbâcsit părul așa cum mă așteptam, deci îi acord nota 10 pentru efectele asupra lui. Cred că efectele astea bune se datorează faptului că a menținut părul hidratat constant. Mai ales acum că a venit frigul ăla crunt, nu mă mai despart de el.
Cu Mythic Oil cred că am făcut un prim pas către un păr frumos și regret indecizia mea de a-l cumpăra mai devreme. Fac pariu că pe un păr sănătos efectele lui sunt cu mult amplificate. Voi, fetelor, dacă vă confruntați cu un păr degradat sau vreți pur și simplu să-i dați un plus de hidratare, luați-l în considerare. Nu cred că o să vă dezamagească, dar fiți și voi optimiste :)
Acum, eu nu mai trebuie decât să aștept să crească sănătos și frumos.

Altele...
*Pentru ca efectele lui Mythic Oil să fie maxime, mi-am făcut o favoare și am renunțat la placa de păr și la uscător.
**De când m-am tuns, de aproape două luni, vârfurile despicate încă nu și-au făcut apariția, în condițiile în care părul este totuși unul supus unei traume.


Voi l-ați folosit? 


Cu drag,
Carmen


Follow me on Facebook || Twitter


You Might Also Like

3 comments

  1. am samponul mithic oil si e bun hidrateaza,nu mai folosesc balsam dupa..dar pt parul meu gras nu e alegerea cea mai buna

    ReplyDelete
  2. Imi place si mie foarte mult! Sunt innebunita dupa mirosul lui :D

    ReplyDelete
  3. Si eu mi l-am comandat tot de pe aoro.ro. Este un produs bun daca e folosit cum trebuie.

    ReplyDelete

Copyright © Carmen Bota. Powered by Blogger.