Look of the night

November 11, 2011

Buna, dragelor.

Azi va arat un machiaj pe care l-am purtat azi-noapte. Culorile din poze nu sunt suficient de intense, ca intotdeaua. Va spun ca machiajul real a fost destul de dramatic, pentru ca am folosit culori puternice: mov, negru, putin albastru si un roz intens in partea de jos a ochilor. Ar fi mers de minune niste gene false, stiu, dar eu personal nu ma impac foarte bine cu ele in sensul ca imi ingreuneaza foarte mult pleoapele si imi lacrimeaza ochii ingrozitor. Sper sa va placa, eu una m-am simtit foarte bine purtandu-l ( sau o fi faptul ca nu m-am machiat de multa vreme?:) )




In ceea ce priveste coafura, daca in fiecare zi apar cu una noua pentru ca am devenit fana inraita a lui Lilith Moon si-i privesc cu multa atentie tutorialele, aseara nici o coafura nu mi-a iesit. Da, am incercat vreo 3-4 si pana la urma mi-am lasat parul desfacut. A fost bine si asa.

Desi nu indraznesc sa pasesc si in partea vestimentatiei pentru ca sunt deja suficiente fete care sa se ocupe de asta (si foarte bune), azi-noapte m-am simtit ca o fata din anii 80 ; and it felt damn good. Daca primesc cumva de la cineva o poza, va arat si voua.

Pana data viitoare, va multumesc ca ma urmariti. Va multumesc ca-mi sunteti alaturi si va imbratisez pe toate cu drag.

You Might Also Like

3 comments

  1. nici eu nu ma impac cu genele false... port ochelari si la fel ca tine ma ustura tare ochii cand le port, dar se poate si fara :)

    ReplyDelete
  2. It looks smooth and elegant!Love it!:*

    ReplyDelete

Copyright © Carmen Bota. Powered by Blogger.