MAC Fix+

August 14, 2017

Dintotdeauna am avut o afinitate pentru produsele MAC, nu imi pot explica de ce, dar brandul m-a atras mai mult decat altele de pe piata. Desi in Cluj multa vreme nu am avut magazin MAC, niciodata nu am renuntat la ideea ca o sa am cateva produse de-ale lor in rutina mea de machiaj si, de ce nu, de ingrijire. Sprayul Fix+ este un produs foarte cunoscut si iubit, insa pe mine produsele astea niciodata nu m-au convins. De regula, produsele care sunt super laudate, la mine nu functioneaza, iar faptul ca acesta e un spray nu m-a atras tocmai pentru ca nu ii vedeam utilitatea. 

Ce m-a determinat totusi sa il cumpar? 
Faptul ca de o bucata de vreme incoace, tenul meu arata ingrozitor undeva spre sfarsitul zilei, cand ating pragul de 9 - 10 ore de purtare. Prin ingrozitor ma refer la faptul ca pare uscat, se formeaza cojite si fondul de ten capata un aspect cakey dizgratios. Am patit asta inclusiv cu Face And Body (review aici), un fond de ten care mi se pare 99% perfect si pe care imi doresc sa il am pentru totdeauna in kit-ul meu. Asadar, am facut un research si am decis sa dau o sansa sprayului Fix+. Initial, voiam sa cumpar varianta travel size, dar la magazinul MAC din Cluj aceasta varianta nu mai e pe stoc de luni bune.

Cum il folosesc?
Am testat produsul acesta in fel si chip si am gasit modalitatile care, pentru mine, fac ca produsul sa functioneze cel mai bine. Il aplic inainte de aplicarea fondului de ten, iar in acest mod fondul de ten adera si se aplica mult mai frumos. Il folosesc pentru a umezi usor buretelul de machiaj si il mai folosesc si ca pas final, dupa ce am aplicat pudra, blush, bronzer, iluminator. Folosindu-l in modul acesta, la fiecare pas, ma asigur ca machiajul meu va fi flawless mai mult timp si, astfel, ma tin departe si de aspectul jenant pe care fondul de ten il capata dupa cateva ore de purtare. Rolul acestui produs e de a hidrata pielea si de a ajuta produsele de machiaj sa adere mai bine, sa se combine mai bine unele cu celelalte. Produsul il mai folosesc si ca refresher, de obicei seara, daca am o zi mai lunga si apuc sa trec pe acasa. Tot ce trebuie sa fac e sa tapotez tenul cu un servetel pentru a absorbi excesul de sebum, iar apoi sa aplic cateva pufuri de Fix+.

Ca efecte, am mai remarcat si ca tenul capata o luminozitate sanatoasa, motiv pentru care l-am aplicat si ca produs de ingrijire. Produsul asta m-a castigat total intr-o zi in care ma pregateam sa merg la o nunta si am decis sa scot arsenalul de produse heavy duty ca sa am un ten perfect pana seara tarziu. Intamplarea a facut ca ceva nu a mers bine, un produs nu s-a inteles cu celelalte si m-am ales cu un aspect cakey in special pe zona T. Nu m-am panicat, oricum nu as fi rezolvat nimic pentru ca nu mai aveam timp sa o iau de la capat oricum, si am aplicat cateva pufuri generoase de Fix+, iar apoi l-am lasat sa isi faca treaba cateva minute. Am ramas socata sa vad cat de frumos s-au asezat produsele pe ten, aspectul cakey disparuse. In acel moment mi-am dat seama ca produsul asta isi merita faima si, sincer, e unul din putinele produse fara de care nu vreau sa mai raman vreodata. 

Exista multe moduri in care puteti folosi Fix+, spre exemplu cu pigmentii de farduri. L-am incercat si in acest mod si rezultatul final a fost unul intens si rezistent, exact cum ma asteptam. Desi in privinta sebumului pe tenul meu mixt nu face mari minuni, ma bucur mult ca pot scapa de grija aspectului cakey si din acest motiv recomand acest produs. Nu se compara nici cu apa de trandafiri, nici nu apa termala, nici cu orice alt spray de fixare am incercat. Pulverizatorul e foarte fin, iar rezultatul final intrece asteptarile. Pretul unui spray de 100 ml este de 75 lei in magazinele MAC.

L-ati incercat? Va tenteaza?

You Might Also Like

2 comments

  1. Multumesc tare mult pentru review!��
    Pare a fi exact ce am nevoie pentru a înlătura acel efect cakey pe care îl urăsc. Am încercat câteva variante mai ieftine (nyx, essence, l'oreal) dar si diferite ape termale însă nu am gasit ce caut. Pusesem ochii de mult timp pe cel de la mac dar îl consideram cam scump și am încercat sa găsesc o versiune mai ieftina dar nu am reușit. :))
    Sper ca acesta sa fie the one, deja am dat comanda. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cu drag :D
      Sper si eu sa fie ceea ce cautai si sa te multumeasca :* La fel ca tine, nici pe mine nu m-au multumit celelalte variante de spray-uri si nici apele termale. Te pup

      Delete

Copyright © Carmen Bota. Powered by Blogger.