The Body Shop Vitamin E Moisture Protect Emulsion SPF 30

April 24, 2017

the body shop vitamin E SPF30

Am ajuns, in ultimii ani, la concluzia ca SPF-ul chiar e cea mai puternica arma impotriva imbatranirii tenului. Cumva, as putea renunta la alte produse, dar niciodata la crema cu SPF. Ca orice om, caut crema cu SPF perfecta si anume un produs lejer, hidratant, care sa nu lase filtru alb si sa nu imi provoace cosuri. De preferabil, sa fie si la un pret accesibil si sa-l gasesc si la mine in oras, adica nu doar online. Cam asa as descrie si crema cu SPF 30 de la The Body Shop, intitulata de fapt 'Vitamin E Moisture Protect Emulsion SPF 30'. Am cumparat acest produs recent, in urma cu cateva saptamani, din singurul magazin The Body Shop din Cluj pe care am avut placerea sa-l vizitez astfel pentru prima oara.

the body shop vitamin E SPF30 - 23

Brandul The Body Shop este unul necunoscut pentru mine, nu am incercat nimic de la ei pana la acest produs. Inainte sa-l cumpar, am facut research-ul aferent si am vazut ca e un produs foarte iubit, asa ca trebuia sa il incerc. Vreau sa spun ca aceasta lotiune e produsul meu preferat cu SPF din toate timpurile si ca merita sa il incercati daca sunteti in dilema si voi si nu mai stiti ce produse cu SPF sa testati.

the body shop vitamin E SPF30 - 2

Produsul vine sub forma unei lotiuni lejere, albe, care insa nu lasa filtru la suprafata tenului. Se absoarbe relativ repede, depinde foarte mult de ce cantitate de produs folosesc. In ultima vreme am inceput sa aplic o cantitate mai mare, mai ales ca am inceput sa folosesc si retinol si astfel produsul se absoarbe mai greu. Nu am simtit vreun miros aparte si apreciez faptul ca e un produs atat de lejer, e chiar o placere sa il folosesc.

the body shop spf30

In privinta efectelor, pot sa mentionez ca e un produs foarte potrivit indeosebi tenurilor uscate si asta pentru ca e foarte hidratant, fara insa sa lase impresia ca e uleios sau gras. Din cauza texturii, am remarcat ca zona T se ingrasa ceva mai repede decat de obicei, insa am descoperit recent un truc care amelioreaza putin acest aspect si anume tapotarea tenului cu un servetel inainte de a-mi aplica machiajul, pentru a absorbi excesul de produs. Este, cu siguranta, o foarte buna baza de machiaj si nu am patit pana acum ca vreun produs de machiaj sa arate rau aplicat peste aceasta lotiune. Nu face scamute si are grija de portiunile uscate ale pielii, insa ar fi fost perfect daca nu mi-ar fi ingrasat zona T care e si asa uleioasa. Insa e un aspect peste care pot sa trec avand in vedere restul de plusuri.

the body shop spf30 - 1

Lista de ingrediente este ok, la o simpla analiza a lor pe Cosdna nu am gasit nimic alarmant si chiar sunt multumita de efectele acestui produs pe tenul meu. Pare sa imi calmeze tenul si nu mi-a provocat cosuri, ceea ce ma bucura. Pana acum, pot sa spun ca e produsul meu preferat cu SPF, mai ales ca am suferit pana acum de sindromul 'pielii uscate' in special pe barbie si machiajul arata intotdeauna foarte rau pe acea zona. Tocmai de aceea voi trece de aspectul ingrasarii zonei T, am la mine tot timpul servetele matifiante si chiar si o pudra in caz de nevoie, pentru ca un ten super uscat e mai rau decat unul cu putin sebum in zona T.

Daca va tenteaza produsul, eu chiar vi-l recomand. Il gasiti in magazinele The Body Shop si in mediul online.

You Might Also Like

4 comments

  1. Am încercat câteva produse din gama cu vitamine E de la The body shop și pot spune că mi-au plăcut. Crema asta însă nu am testat-o dar tu m-ai făcut curioasă.
    Mie, dintre cremele mai ușoare cu SPF, cel mai mult îmi place cea de la Olay, fluid-ul lor clasic.

    ReplyDelete
  2. Olay am folosit si eu multi ani, insa acela stiu ca are SPF 15. Minimul pe care il pot folosi este 30. Cred ca o sa-ti placa si tie daca te decizi sa o testezi :*

    ReplyDelete
  3. […] prim produs este lotiunea cu SPF 30 de la The Body Shop, careia i-am dedicat un review aici. Nu o sa ma repet si o sa va las pe voi sa descoperiti motivele pentru care acest produs se afla […]

    ReplyDelete
  4. […] care am sperat sa nu semene la textura si efecte cu cea de la The Body Shop despre care am vorbit aici, insa de la prima utilizare am ramas dezamagita pentru ca daca ar fi sa ma lege cineva la ochi si […]

    ReplyDelete

Copyright © Carmen Bota. Powered by Blogger.