Rezolutiile anului 2016

January 07, 2016


Poza e preluata de pe Instagramul meu personal: @carmenbota

Anul 2015 a fost un an extrem de indraznet pentru mine. Am facut modificari majore in viata mea si am facut pasi pe care imi doream sa ii fac, poate, de ani de zile. Cea mai mare realizare a mea este aceea ca am inceput sa fac clipuri pentru YouTube. Poate ca nu vi se pare cine stie ce, insa pentru mine reprezinta cel mai mare pas pe care l-am facut in 'cariera' mea de blogger. Fiind o tipa timida, am ezitat vreo 3 ani pana sa imi deschid un canal si acum imi dau seama cat de multe am pierdut si cat de mult imi place sa filmez pentru voi. Ma gasiti aici.

Unul din lucrurile pe care mi le-am propus sa le fac in 2016 este sa filmez cat mai mult. Imi doresc sa cresc, imi doresc sa reusesc sa va transmit si voua ceea ce imi trece prin cap si ceea ce imi place. Sper din suflet sa reusesc acest lucru, mai ales ca de blog nu am reusit sa ma ocup prea mult in ultimul an sau, cel putin, nu asa cum mi-as fi dorit.

Am mentionat si pe Instagram ca imi doresc ca anul acesta sa fac schimbari majore in ceea ce priveste ingrijirea tenului si produsele de machiaj. Consider ca ar fi vremea sa ma indrept spre produse de ingrijire mai blande si spre produse de machiaj mineral, mai ales ca anul 2015 a fost un an in care am avut destul de multe experiente neplacute cu tenul. De la cosuri multe, la iritatii, pana la ten extrem de uscat, am trecut prin toate si nu mai vreau sa am parte de asa ceva vreodata. Primul pas l-am facut, dar va povestesc mai multe intr-un filmulet, vreau sa imi ajunga toate comenzile ca sa am ce povesti.

Nu o mai lungesc si vreau ca anul acesta sa imi indeplinesc mai multe vise ca anul trecut. M-am hotarat sa nu mai ezit si doar sa 'dive in'. Va multumesc din suflet celor care mi-ati fost alaturi si imi sunteti inca. Un an nou fericit!

Cu drag,
Carmen

You Might Also Like

13 comments

  1. Felicitari pentru canalul de Youtube :*. Vreau si eu sa incep sa fac filmulete, dar astept sa imi iau un dslr ca sa am calitate mai buna la video-uri. Iti doresc un an fericit!

    ReplyDelete
  2. Multumesc mult, Anca! :* Ce-i drept, si eu am investit destul de mult in asta: camera, lumini si laptop nou. Nu stiu daca e musai sa iti iei DSLR ca sa ai calitate buna, eu mi-am luat ceea ce e numit in online 'copie dupa DSLR' si e un Sony RX100 despre care am citit ca face ce face un DSLR, doar ca e compact si astfel mai usor de folosit si de transportat fata de un DSLR. In orice caz, e o investitie si asta si da, ai dreptate, e necesar sa avem calitate buna la filmulete. Te pup si an nou fericit :*

    ReplyDelete
  3. Mult succes in ce ti-ai propus! Si eu cred ca produsele blande si bine formulate sunt solutia!

    ReplyDelete
  4. Multumesc mult, Adina, si la fel iti doresc si eu tie! Asa e, din pacate a fost nevoie de cateva experiente grele ca sa inteleg asta. Te pup!

    ReplyDelete
  5. Mult succes, sunt sigura ca vei reusi daca ti-ai propus!:)

    ReplyDelete
  6. Să te bucuri de un an frumos și împlinit pe toate planurile! :)

    ReplyDelete
  7. Un an nou fericit si implinit iti doresc si eu tie, draga Mihaela!:*

    ReplyDelete
  8. Într-adevăr, un canal de Youtube activ presupune expunere poate chiar mai mare decât pe blog. Cunosc ezitările și temerile, motiv pentru care te încurajez să continui cum știi tu cel mai bine. Vei crea o comunitate frumoasă și acolo.

    Mă bucur că alegi să folosești produse naturale! E un pas important atât personal, cât și în calitate de blogger. Eu mă confrunt cu diferite problemuțe și acum, mai ales din cauza stresului. Nu aș risca să mai aplic produse pline de chimicale.

    Succes în ceea ce ți-ai propus, Carmen! 2016 fericit și prosper!

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. Te urmaresc cu drag pe Youtube, faci o treaba foarte buna si mi-esti foarte draga! :* Sper ca 2016 sa iti aduca tot ce 2015 a ezitat. Pupici

    ReplyDelete
  11. Multumesc mult, Larisa! An nou fericit si plin de impliniri! Te pup:*

    ReplyDelete
  12. Lorena :* Multumesc mult, esti o draguta!! Si tu imi esti foarte draga:* an nou fericit!

    ReplyDelete

Copyright © Carmen Bota. Powered by Blogger.