Sprancene perfecte cu Anastasia Dipbrow Pomade

December 12, 2015


Încă de când ma știu,  sprâncenele au fost cea mai mare preocupare estetica a mea. De la forma,  la culoare,  am trecut prin toate schimbarile și totuși niciodată nu am fost pe deplin multumita de rezultat.

De curând am început sa testez câteva produse Anastasia Beverly Hills, iar unul dintre ele este Dipbrow Pomade in culoarea Blonde. Asa cum am spus și în clipul cu noutăți de pe YouTube,  îmi stătea gândul la acest produs de vreo doi ani de zile și abia acum câteva săptămâni am dat comanda pe site-ul lor.


Pentru mine, produsul Dipbrow Pomade e genial si mi-a schimbat viata. Ani de zile m-am chinuit cu pudre de sprancene, creioane sau farduri si rezultatul nu era niciodata asa cum imi doream. Imi place extrem de mult acest produs pentru ca se aplica foarte usor, are o culoare care mi se potriveste si rezista foarte bine pe parcursul zilei. 

Desi la inceput m-am temut de aspectul 'fake' al sprancelelor si de faptul ca poate ar fi aratat incarcate, nu e deloc asa. Sprancenele mele arata extrem de natural, nu arata deloc incarcate si pot zice ca toate asteptarile mele de la acest produs au fost depasite. Pot, in sfarsit, sa spun ca, desi nu am fost inzestrata de la mama natura cu sprancene dese, am acum sprancene frumoase si nu imi inteleg nici acum ezitarea in ceea ce priveste cumpararea acestui produs.


Va recomand acest produs din suflet, e intr-adevar atat de bun pe cat se vehiculeaza.
Voi ce folositi pentru conturarea sprancenelor?

You Might Also Like

5 comments

  1. chiar perfecte, foarte interesant produs, am mai citit despre el!

    ReplyDelete
  2. Arata foarte natural.Ce nuanta ai folosit?

    ReplyDelete
  3. Ai niste sprancene foarte faine si bine definite. E tentant produsul, am mai auzit de el si pe la alte bloggerite, deci cred ca isi merita banii.
    Kisses,
    www.bloggerissa.com

    ReplyDelete

Copyright © Carmen Bota. Powered by Blogger.