Noutatile din rutina de ingrijire a tenului - Ziaja si Bioderma

November 25, 2015


In ultimele saptamani am facut modificari in rutina mea de ingrijire a tenului si rezultatele se vad. Nu mai e nevoie sa port fond de ten si aplic doar concealer unde e nevoie, peste cearcane si in zonele unde am roseata. Nu m-am mai confruntat cu cosuri imense care dor si asta pentru ca am gasit o combinatie care functioneaza pentru tenul meu sensibil. Nu cred ca vreodata o sa am un ten perfect, dar actuala rutina de ingrijire ma multumeste foarte mult. 

Produsele despre care va voi vorbi sunt Exfoliantul Enzimatic Ziaja, crema cu lapte de capra tot Ziaja, balsamul de buze si gelul de dus Bioderma Atoderm, folosit pe post de gel de curatare. Acum sa va zic cateva cuvinte despre fiecare.

Crema de fata cu lapte de capra e foarte usoara, dar intens hidratanta. Se absoarbe bine in piele, imi prieste si pentru zonele grase si pentru cele mai uscate. Tenul meu are nevoi diferite in diferite zone, asa ca sunt placut surprinsa sa vad ca aceasta crema chiar isi face treaba si nu imi incarca inutil tenul. Am aplicat-o zilnic, seara (si dimineata, pe zonele mai uscate) si imi place la nebunie ce face. Pretul sau e de aproximativ 15 lei.

Surpriza cea mai mare si produsul meu preferat este insa exfoliantul enzimatic. Produsul asta mi se pare exceptional. Am decis sa renunt la AHA de tot de cand am acest produs de la Ziaja, deoarece chiar nu se pot compara rezultatele. Mie personal exfoliantul Ziaja imi lasa tenul curat si, cum sa zic, arata proaspat. Din acest motiv l-am folosit de 2 ori pe saptamana (lasat cate 10-12 minute pe ten) si chiar am vazul ca numarul pustulelor s-a redus considerabil. Mai apar uneori cateva puncte mici care dispar peste zi, iar tenul ramane per ansamblu curat si foarte fin. Asta e senzatia mea preferata cand vine vorba de ingrijire, sa imi simt tenul curat si fin. Singurul inconvenient ar fi faptul ca am simtit de cateva ori ca ma usturau putin ochii cand stateam cu acest produs pe fata, asta desi nici nu aplic in apropiere de ochi, dar e si adevarat ca am avut ochii extrem de sensibili in ultimele saptamani. Acest produs costa 14 lei si face toti banii. 

Gelul de dus Bioderma imi place foarte mult pentru ca simt cat de bine curata. E adevarat, imi usuca putin pielea, asta si pentru ca seara il folosesc de 2 ori ca sa fiu sigura ca elimin toate impuritatile si tot uleiul demachiant Balea. Imi place foarte mult acest produs, eu am in general incredere in brandul Bioderma, dar cu toate acestea, ma gandesc serios sa recumpar gelul de curatare Effaclar deoarece gramajul e mai mare si astfel as economisi niste banuti. Gelul Bioderma costa 14 lei.

Balsamul de buze Bioderma Atoderm este balsamul meu de buze preferat, spun asta dupa zeci de balsamuri incercate de-a lungul anilor. L-am cumparat la recomandarea Irinei de la TheRawScientist (mersi Irina din nou!), intr-un moment in care buzele mele erau un dezastru dupa ce folosisem un balsam de buze Yves Rocher. Imi place pentru ca simt ca hidrateaza chiar si la ore distanta dupa ce l-am aplicat, ceea ce pentru buzele mele super uscacioase e un record. Cu vizitele mele dese la dentist, mi s-au uscat si sensibilizat si mai rau buzele si produsul acesta mi le-a calmat rapid. Pretul lui e de aproximativ 26 de lei si sunt sigura ca il recumpar.

Daca ati incercat vreunul din produsele mentionate de mine, va astept cu drag parerile!
Carmen

You Might Also Like

6 comments

  1. Acum chiar m-ai convins cu peelingul acela de la Ziaja. Chiar îl vreau. Îmi termin una din măștile de la apivita si aia o iau următoarea. :3 Sper să ajung și eu într-o zi să nu mai port fond de ten!

    ReplyDelete
  2. Mie mi-a placut foarte mult gelul de curatat Effaclar...l-am iubit si sigur il voi mai cumpara. Acum am tot de la La Roche Posay, dar pe cel din gama Epiclar!
    Suna interesant peelingul de la Ziaja...tin minte!
    Te pup!

    ReplyDelete
  3. Am folosit peeling-ul enzimatic cu alge marine Ziaja, e un produs woow, lasa pielea fina si curata ceea ce ne dorim cu toate de la un produs de acest gen, am renuntat la scrub-uri de cand l-am descoperit. Buzele mele sunt mereu uscate, aplic mereu balsamul Baby Lips de la Maybelline, dar trebuie sa-l tin minte pe Atoderm pt ca asta imi doresc sa hidrateze un timp mai indelungat. Merci

    ReplyDelete
  4. Ei hai ca tu oricum ai un ten perfect :*

    ReplyDelete
  5. Si eu l-am folosit timp de vreo 2 ani doar pe acela, daca nu chiar mai mult :D

    ReplyDelete
  6. Mie din pacate Baby Lips nu mi s-a potrivit deloc :( nu mi-a placut nici ca textura, nici ca efecte. peelingul intr-adevar e wow :D

    ReplyDelete

Copyright © Carmen Bota. Powered by Blogger.