What's new on my dressing table (IX)

June 14, 2014


Hello, beautiful!

Azi, o noua postare din aceasta serie care am observat ca va place. Sincer, si mie imi place! Si imi plac si mai mult produsele despre care va voi vorbi, bineinteles cu scopul de a va impartasi din experienta mea si de a incerca sa o aflu pe a voasta.
Nici nu stiu cu ce sa incep, atat de mult imi plac toate. Voi incerca sa ma mentin obiectiva, desi in privinta produselor faine categoric voi vorbi intotdeauna din suflet!
Incep, desi ordinea este aleatoare, cu produsele primite joi din partea Farmec. Tada-daaaaa! Va prezint noua gama de ingrijire a parului, Argan Plus! Eu am primit un sampon, un ulei leave-in si o masca parca special creata pentru parul meu. Inca nu le-am incercat, dar astept parerile voastre daca mi-ati luat-o inainte!
Tot pe aceeasi linie, la ultima comanda data pe Aoro am luat asa: Masca Cu Acid Lactic L'Oreal Absolut Repair si L'Oreal Cleansing Balm din aceeasi gama. Am folosit produsele de 3 ori si inca nu ma pot pronunta asupra efectelor, desi nu ma astept sa fiu dezamagita pe termen lung.  Bineinteles, am luat ceva si pentru strumf, favoritul lui: gelul de dus 2 in 1 Goldwell. Cand se termina gelul, incep apropourile :)) Un scurt review din partea lui al acestui produs: "miros fresh. ambalaj frumos". Barbatii...
De ceva vreme, mi-au starnit mult interesul produsele Neutrogena. De ce tocmai acum, cand e vara? Pentru ca hidratare. Scurt si la subiect. Va spun din start ca nu foloseam pana acum doua tipuri de produse: crema de maini si lotiunea/crema de corp. Pana intr-o zi cand m-am trezit cu mainile asa de aspre ca nimic nu parea sa functioneze. Si am descoperit crema de maini Neutrogena care a fost ca ... o raza de soare intr-o camera intunecata, asta asa din suflet!
Mai apoi am descoperit Balsamul Nutritiv Intensiv tot de la Neutrogena, care a devenit primul produs pe care il aplic pe corp dupa fiecare dus, fara exceptie! Face o piele atat de fina ca straluceste! Si nu straluceste din cauza ca e el gras (nu ca n-ar fi), stralucirea ramane si dupa ce produsul intra in piele, lucru evident mai ales pe picioare si pe piept. E genial, va spun, e hidratant si are o textura complet luxoasa. Habar n-am de ce nu am incercat produse Neutrogena pana acum, mai ales ca si balsamul lor de buze s-a dovedit a fi excelent! Imi place rau de tot.
Si acum despre un obiect de ingrijire la care am tanjit multa vreme pe buna dreptate: e genial. E un produs care m-a scutit de multa, multa munca pe care o faceam pentru a-mi tine tenul curat. Ma refer aici la peria rotativa de curatare a tenului Olay Pro X Microdermabrasion, care vine la pachet cu trei mini produse de ingrijire. 
Voi face un review complet curand!
Fiind o mare iubitoare a produselor Olay, nici nu ma asteptam sa fiu dezamagita. La pachet cu peria a venit si Lotiunea Olay Age Repair care e un produs adorabil, atat ca si textura, cat si ca ... protectie. Asta pentru ca are SPF 30, e cremoasa, hidratanta si lasa tenul "dewy". Tare ma tem ca o voi si comanda din afara cand mi se termina, cred ca si la iarna o sa fie la fel de buna. Desi e o lotiune si teoretic ar trebui sa o folosesc la plaja, eu o aplic ca o crema de zi, peste serumul Bioderma Hydrabio si tenul chiar e fericit....e tare fericit de cand mi-am simplificat asa mult rutina de ingrijire, cu peria Olay, cu lotiunea si cu serumul Bioderma. Abia acum cred ca ajung sa cunosc cu adevarat nevoile pe care le are tenul meu :)
Inca un produs nou pe masuta mea de toaleta e Ardell Brow&Lash Growth Accelerator, un produs cu proteine care stimuleaza cresterea firului de par. L-am luat pentru sprancene, din dorinta de a le creste si de a le da o forma naturala si pot sa spun ca imi place mult ce face. Mi le-a indesit, mi le creste efectiv, in locuri unde nu prea aveam pana acum fire de par. Il folosesc si pe gene pentru intretinere, mai ales ca folosesc foarte des clestisorul de gene. E un produs cu atat mai bun cu cat se poate folosi si seara si ziua, fiind un gel incolor care nici nu se observa.
Si acum cateva vorbe despre uleiul de caise. Nu, nu este un produs nou in viata mea, noua este metoda in care il folosesc. Pentru mine cel putin uleiul de caise este singurul ulei pe care il pot folosi pe ten si am inceput a-l folosi acum mai bine de doi ani cu masaje faciale (eram putin maniaca). Asemenea oricarui ulei, lasa tenul foarte catifelat, diferenta pe care am observat-o eu la acesta in special fiind faptul ca nu incarca porii si nu imi provoasa cosuri.
Va spuneam de metoda de folosire a lui. Ei bine, imi demachiez tenul cu acest ulei si rezultatul nici nu se compara cu demachierea cu produsele din comert. Pentru acelea dintre voi care nu au folosit metoda va spun: indrazniti, nu aveti nimic de pierdut. Demachiaza foarte bine si ingrijeste tenul in acelasi timp, fiind mult mai delicat cu tenul decat ale metode de demachiere.

Astea sunt noutatile din viata mea si produsele frumoase spre care ma indrept zilnic sau aproape zilnic. Imi pare rau ca am facut postarea asa lunga, dar nu puteam sa nu impartasesc cu voi lucrurile astea!

Astept opiniile voastre in sectiunea comentarii!


Write me an e-mail!
blogulcudetoate@yahoo.ro

Find me on
Facebook || Twitter || Pinterest  || Tumblr || Instagram

You Might Also Like

5 comments

  1. Sunt curioasa tare de kitul Olay, de unde l-ai luat?

    ReplyDelete
  2. L-am comandat de pe Amazon, la noi nu l-am gasit. Voi face un review complet curand :)

    ReplyDelete
  3. Sa le folosesti cu drag.Pup

    gya-make-up.blogspot.ro

    ReplyDelete
  4. Gelul pentru cresterea firului de par de unde a fost achizitionat?N-am auzit la nimeni sa aiba rezultate prea mari cu astfel de produse, mi-ai starnit interesul.Bianca

    ReplyDelete
  5. Buna Bianca, l-am comandat de pe un site, genutze.ro. A costat 23 de lei produsul. Eu am remarcat o crestere a sprancenelor in zone unde imi cresc foarte greu de obicei (de la pensatul excesiv in acele zone). Imi place si voi face probabil un review complet dupa ce il termin. Il folosesc zilnic

    ReplyDelete

Copyright © Carmen Bota. Powered by Blogger.