My week in photos | Collecting moments

June 28, 2014

Dau drumul acestei rubrici cu oarecare emotii, se poate sa nu ma descurc la fel de bine ca multe din voi. Imi plac genul asta de postari si mereu le urmaresc cu interes...imi plac pozele! Haideti sa vedem acum ce saptamana am avut :)
 ~ De cand o urmaresc pe Larisa Duta, mi-a starnit mult interesul alimentatia vegana, mai ales ca ea ne prezinta meniurile ei intr-un mod foarte dragalas si apetisant. Nu m-am putut rabda asadar sa nu fac cunostinta cu laptele de soia Alpro, pe care il combin cu banana, mai ales ca sunt mare bautoare de milkshake-uri! Rezultatul e peste asteptarile mele de delicios!
~ Tot datorita Larisei am descoperit si budinca de ciocolata Alpro, o varianta foarte delicioasa la mult indragitele budinci Paula...pe care le ador! Eu imi pregatesc micul dejun momentan asa: 3-4 biscuiti simpli, nuca, multi fulgi de ovaz si budinca Alpro deasupra. Optional, adaug si feliute de banana. E foarte delicios! Se poate combina cu orice aveti prin casa, eu vreau sa imi iau si seminte de in si multe altele.
 ~ Need I say more? Erau si la reducere 
~ De fiecare data cand ne intoarcem la Beraria Ursus, eu imi comand aceasta salata care se numeste Salata Euphoria. E o combinatie mortala intre rosiile cherry, un mix de salate, ridiche alba, piept de pui pane, crema de branza cu susan si ardei copti marinati la care inca nu le-am aflat secretul. Daca ar fi sa dau o spargere candva acolo, as da doar pentru ardeii aia marinati!
~ Uleiul de cocos Solaris imi reaminteste prin a sa aroma de cat de mult iubesc acest ulei. Am varianta alimentara, imi place si la miros si la gust!
~ Lovely sunset in Cluj 
~ Eat, pray, love ... nu mai e nimic de spus aici! E o carte minunata!
~ Sapunul natural Cucumber Splash si samponul solid pentru par uscat, de la Jovis, o placere!
~ Unul din serialele mele preferate e Pretty Little Liars. Abia am asteptat sa apara noul episod! 

Inchei printr-o poza cu faza mea preferata din "si mai preferatul" meu serial Devious Maids:
:)) :)) :))

Lots of love


Write me an e-mail!
blogulcudetoate@yahoo.ro

Find me on
Facebook || Twitter || Pinterest  || Tumblr || Instagram

You Might Also Like

4 comments

  1. Doamne, cât de bine arată salataia aia!!! :)

    ReplyDelete
  2. Eu sunt disperata dupa milkshake-uri cu banane! ♥ Nu m-as satura niciodata de o astfel de bunatate, doar ca mie imi place sa il combin cu biscuiti. E yammy! :)

    ReplyDelete
  3. Mă bucur foarte mult că ți-am stârnit interesul pentru acest stil de viață ! Mulțumesc pentru mențiune și te mai aștept cu drag pe blog <3 .

    De abia aștept să creez noua mea serie de Instagram Life. Îmi place și să o văd la celelalte persoane din blogsferă. Foarte interesantă !

    Take care ^^

    ReplyDelete

Copyright © Carmen Bota. Powered by Blogger.