tangle.teezer

October 08, 2013

Pentru ca o noua culoare inseamna mult mai multa grija, mi-am facut de cap in ceea ce priveste acest subiect. Nu am eu parul atat de lung pe cat as vrea si nici nu am curaj sa apelez la niste frumoase extensii din par natural, insa multumirea mea si pe acest plan va veni in timp.
De cand am devenit blonduta, mi se pare ca trebuie sa am si mai multa grija de parul meu, mai ales ca aceasta schimbare vine dupa multa vreme in care mi-am dorit-o si am tot esuat in a o indeplini.
Abordand aceasta schimbare, am constatat ca nu e suficient sa renunt la placa, perie rotativa si, ocazional, uscator, ci trebuie sa abordez problema si din alt unghi.
Acum am un nou accesoriu pe masuta de toaleta, unul la care nu ma gandeam ca fiind indispensabil, tocmai pentru ca imi intregeste ritualul de ingrijire a parului. Cand acesta este ondulat natural, ultimul lucru de care ai nevoie e sa-ti strici onduleurile cu o perie de par care sa ti-l lase infoiat si zburlit si aici intervine Tangle Teezer. Ba mai mult, peria Tangle Teezer este recomandata si celor care folosesc extensii par natural. Cat de tare e asta?
Pentru a avea o idee despre cine sunt cei de la Tangle Teezer (www.tangleteezer.com), va pot spune ca brandul Tangle Teezer apartine magazinului online Sageco Concept, unicul reprezentant TT in Romania, care comercializeaza extensii din par natural, iar din anul 2013 acesta si-a adaugat in portofoliu, tot ca si unic reprezentant in Romania, brandul Herra Hair Perfume (www.herra.com ).
Cand am primit Tangle Teezer am fost destul de sceptica. Eram sigura ca e o perie de par buna, insa nu am crezut-o potrivita pentru al meu. Sunt cateva saptamani deja de cand minunatia roz e in posesia mea si am decis: isi merita banii.
De ce? E SIMPLU. Nu rupe parul. Il descalceste cu usurinta, il aranjeaza efectiv adica parul nu ramane electrizat, ci asezat. Nu in ultimul rand, este foarte usor de manevrat datorita formei si, totodata, a perilor.
Concluzia mea este ca o perie de par trebuie musai sa indeplineasca conditiile de mai sus, iar TT asta si face.
O folosesc des si mai ales atunci cand imi aplic balsamul leave in pe par, pentru a-l dispersa pe toata lungimea parului si, pe cuvant, nu rupe parul!
Voi ati incercat-o? Sunteti tentate?

You Might Also Like

3 comments

  1. Inca nu am incercat-o dar e tentanta :)

    ReplyDelete
  2. Nu am incercat-o dar am citit in mai multe parti review pentru ea. M-ati facut foarte curioasa. Mie mi se rupe si imi si cade parul extraordinar de tare... Mi-e si frica sa ma piaptan :| Evit pe cat posibil pieptanarea :(

    ReplyDelete

Copyright © Carmen Bota. Powered by Blogger.