Gene false sau cum ducem machiajul ochilor la un alt nivel

September 07, 2013

Dragelor, stim toate ca un machiaj nu e complet fara gene false. O pereche frumoasa de gene transforma total un machiaj, il duce la un alt nivel si ii da un aer glamour, special. Cu siguranta atrage mai multe priviri.
Acum cateva saptamani am primit o cutiuta cu 10 perechi de gene false de la prietenii de pe Born Pretty Store. Una din ele am folosit-o pe o mireasa superba, nici nu va pot spune cat de bine i-au venit genele peste machiajul pe care i l-am facut. Voi pune curand poze cu el, de indata ce miresica primeste pozele de la fotograf.
Pana atunci, vreau sa va spun ca sunt niste gene extrem de bune din punct de vedere calitativ, desi vin la pachet, intr-un numar atat de mare. Sunt suficient de dese incat sa dea intensitate privirii, dar si naturale incat sa nu para ca avem un machiaj plastic, nelalocul lui. Banda genelor este foarte usor de manevrat, flexibila si subtire, aproape ca nu se observa deloc fara tus.
Le puteti gasi pe site-ul lor la pretul de $8.54, o nimica toata la ce calitate au!

Daca doriti sa comandati de pe site-ul lor, nu uitati ca beneficiati de 10% reducere din valoarea comenzii daca utilizati codul PJL91.

Va plac?


Later edit:




You Might Also Like

6 comments

  1. ce bine arata!!<3

    http://thatswhywesmile.blogspot.ro

    ReplyDelete
  2. Sunt innebunite dupa acest tip de gene... Cele care au o astfel de banda, transparenta si atat de subtire sunt cele mai de efect. Mi se pare ca seamana destul de mult cu genele fir cu fir.

    ReplyDelete
  3. Cu adevarat schimba foarte mult machiajul genele false. Trebuie insa sa avem mare atentie cand le aplicam si multa rabdare.



    http://darkflayer.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  4. cum dau comanda pe acel site? si cat costa transportul ?

    ReplyDelete
  5. Cat de finute si de efect sunt <3

    ReplyDelete

Copyright © Carmen Bota. Powered by Blogger.