Despre par si alti demoni | Anian

September 20, 2013

Fac pariu că acum vă gândiți că produsul miraculos despre care va voi vorbi este keratina lichida de la Anian. 

Luând-o de la început, mi-am tăiat aproape tot ombre ce mi l-am făcut recent și cu care mă lăudam ”aici”. Mi-am tot dorit păr lung și până la urmă am constatat că e prea multă bătaie de cap cu el, mi-am dorit ombre și am cam dat-o în bară pentru că mi-a degradat vârfurile cam rău. Așa ca am băgat eu singură foarfeca în el și mi-am creat o tunsoare în trepte, ca să am mai mult volum. Așa, mai scurt, îl pot aranja mult mai ușor și chiar îmi permit să mi-l aranjez zilnic altfel.

De mai bine de o lună testez produsele de mai sus. Mi-am format, în acest timp, o părere destul de clară despre fiecare și am reușit să aleg cea mai bună combinație pentru părul meu, astfel încât să-l readuc la o stare bună.
Am constatat că părul meu degradat, vopsit anul ăsta de o mulțime de ori, decolorat o dată pe lungime și încă de 2 ori pe vârfuri se înțelege cel mai bine cu bifazicul Hidroreparator de la Anian. Ce face mai exact acest produs: mi-l lasă foarte mătăsos, strălucitor și îl menține aranjat, adică nu stă zburlit și în toate direcțiile cum e un păr ondulat natural.

Keratina lichidă îmi place din punct de vedere al acțiunii ei asupra scalpului, o aplic la fiecare spălare chiar dacă pe lungime folosesc bifazicul. Când o aplic la rădăcină, îmi simt părul mult mai curat și mai plin de volum, arată mai bine, mult mai bine decât fără keratină. Pe lungime nu are același efect ca și bifazicul, motiv pentru care le folosesc în acest mod, neapărat cu o sursă de căldură (uscătorul).

Cred că bifazicul este singurul pe care îl pot declara până acum un produs minune. Părul meu îl agrează foarte bine, iar diferența dintre starea părului când îl folosesc și când nu o fac e masivă.
Personal, bifazicul mi-a salvat părul și l-a transformat într-un păr cu un aspect sănătos, care arată bine. Eu am o mare problemă în ceea ce privește starea propriu-zisă a firului de păr, mi l-am dorit  mereu mătăsos, fin, iar bifazicul tocmai asta îmi oferă. Un 10 din partea mea.

Le gasiti pe amandoua pe site-ul Triodeluxe, keratina la pretul de 40 de lei, iar bifazicul la doar 32.

Voi le-ati incercat?

You Might Also Like

4 comments

  1. Exact pe cele 2 le folosesc si eu, am un ombre de aproape un an, cred, iar parul meu se intelege de minune cu produsele astea.
    Bifazicul chiar e genial, al meu e aproape gata, il recumpar cu siguranta. :)

    ReplyDelete
  2. si eu am folosit keratina si bifazicul albastru si le aplicam tot asa ca tine, nici mie nu-mi placea efectul keratinei asupra varfurilor. M-au tinut un an si mai aveam aproape jumatate in ele, dar a trebuit sa le arunc pt ca au termen de valabilitate 12 luni de la deschidere :-( N-as mai recumpara keratina, ca mi-e teama acum de alcoolul din compozitie.

    ReplyDelete
  3. Bifazicul il recumpar si eu musai :D

    ReplyDelete
  4. Keratina nici eu, desi la ea imi statea gandul de vreun an de zile, in schimb bifazicul e mortal

    ReplyDelete

Copyright © Carmen Bota. Powered by Blogger.