De la brunet la blond in doua luni

September 29, 2013

Parul si iar despre el. De data asta am fost cuminte si nu am mai facut experimente acasa, am ales un salon din apropiere de casa mea unde stiu sigur ca serviciile sunt mereu la cel mai inalt nivel. Stiti bine ca aspir de multe luni la blond..si ca mereu numai blonda nu ajungeam.

Dupa prostia cu brunetul, am facut tot posibilul sa deschid culoarea fara decolorant. Va spuneam aici cat de mult m-a ajutat Syoss Lighteners sa scap de negreala si fara de care habar n-am daca aveam o nuanta asa frumoasa in par acum. Pentru mine Syoss a fost o adevarata revelatie, rezultatul il puteti vedea si voi in postarea de mai sus, de la negru la un castaniu dragut.

Apoi mi-am facut faimosul ombre verde, reusind sa-mi ard varfurile in asa hal incat dupa o saptamana am taiat mai bine de o palma din el. Si peste inca o luna si mai mult. Mi-am tuns singura parul, dorindu-mi din rasputeri sa scap de portiunea arsa cat mai repede.

Pe urma, am continuat seria de mini decolorari mai putin agresive prin masti cu vitamina C si sampon. Doamne, cate dimineti mi-am stresat vecinii cand zdrobeam cu un ciocan tabletele de vitamina C! Stateam cu amestecul rezultat pe par intre 2 si 3 ore, iar apoi ma spalam ca de obicei. Dupa 3-4 proceduri, decolorarea nu era atat de vizibila ca in alte cazuri de pe internet....dar no, nici nu ma asteptam la altceva.

Ultima data, acum o saptamana, am incercat cu lamaie. la fel, nici un rezultat. Asa ca am facut programare la Salon Belleza ca sa ma faca ei blonda :D
Ieri a fost toata treaba, in 3 ore eram ca in poza de mai jos, dupa un decapaj si apoi un vopsit. 

Pentru diferenta de nuanta din partea de sus a capului e de vina doar aparatul foto.
Mie imi place rezultatul, parul are o culoare deosebita, cumva nuantata, suvitata... nu am putut surprinde exact detaliile astea in poza, insa sunt tot mai aproape de blondul dorit, acela mai natural, mai asezat, care nu arata artificial, mai ales ca si culoarea naturala a parului meu imi permite, fiind un blond nisipiu.

Pe par, coafeza m-a dat cu produse Milk Shake pe care intentionez sa le cumpar, sunt concepute pentru parul uscat ca al meu, fiind tare emoliente. Au niste efecte tare faine, dupa cum puteti vedea parul e foarte stralucitor si, va trebui sa ma credeti pe cuvant, e extrem de matasos. Doar 3 produse si voila.

In ceea ce priveste faptul ca m-am tuns singura, coafeza a spus ca sunt tunsa foarte bine, fara sa stie ca eu m-am tuns. Deci, daca doriti o tunsoare in scari, puteti incerca acasa aceasta metoda, eu m-am inspirat tocmai dupa acest videoclip.

Daca sunteti brunete va spun, puteti scapa de el fara sa va agresati parul. Coafeza mi-a recomandat mastile cu ulei de masline sapamanal sau de doua ori pe saptamana si ii voi asculta sfatul cu sfintenie. 
Si daca sunteti din Cluj, o vizita la Salon Belleza va recomand oricand. Preturi faine, servicii de calitate, produse minunate. Si nu, nu am nici o intelegere cu ei ca sa vi-i recomand, pur si simplu eu sunt incantata de munca celor de acolo.

O duminica minunata dragelor!

You Might Also Like

12 comments

  1. hm, cum e cu mastile acelea cu vitamina c? nu am auzit pana acum :-D cum se procedeaza si ce rezultate concrete ai vazut?

    ReplyDelete
  2. Superba nuanta si mai ales parul tau! :* o alegere inspirata! :*

    ReplyDelete
  3. Multumeeesc, sunt si eu incantata de el :D

    ReplyDelete
  4. Si eu sunt in plin proces de deschidere a nuantei parului. Eu nu pot nici decapaj, ca am firul prea subtire, asa ca vopseaua cu nonculoare este salvarea mea ca sa nu-mi agresez parul absolut deloc. Vineri am fost la a doua sedinta si deja mi s-a deschis parul cu vreo 4 nuante. Pana de sarbatori cred ca va fi gata :)
    Imi place mult cum ti-a iesit nuanta!

    ReplyDelete
  5. Foarte frumoasa culoarea!
    www.diversitate.com

    ReplyDelete
  6. Doamne ajuta'ti sa ramai fericita cu o culoare! Parul arata foarte bine dupa cate a patimit, incredibil, chiar! Sa ne arati o fotografie si cu fata, sa iti mai vedem ochii verzi langa parul blond :) Si eu m-am facut satena, cica...intr-adevar syoss lightener a fost ajutorul meu si de data asta si sper sa fie ultima ca ma gandesc sa iau o henna pura si sa vad ce pumukli aramiu mai ies. :)) desi, ti-am citit postarea cu henna sonia...o sa am grija sa aleg alta marca. :* Toate cele bune!

    ReplyDelete
  7. Bafta, Ale! Eu nu mai pun mana pe henna....mai ales ca ma lupt sa ma blonzesc si mai tare :D Curand o sa mai fac o vizita la salon si atunci cred ca voi pune mai multe poze.

    ReplyDelete
  8. Imi place si mie foarte mult cu arata! L-ai tuns si foarte fain! :)):))
    Am gasit pagina de facebook a salonului, cand voi avea nevoie si voi fi in Cluj sigur am sa apelez la ei! :)

    ReplyDelete
  9. Buna. In ultimul timp m-am intetesat si eu de decolorarea parului, de la rosu inchis la un roscat mai bland. Am incercat cu vit c, s-a deschis cam cu o nuanta si apoi cu masca cu miere si ulei de masline s-a mai deschis un ton,dar nu e destul. Tot cautand pe net , inafara de des intalnitul colour off, am gasit ceva de la bes, se cheama parca remouver. Este pe siteul lor. Insa nu am apucat sa caut prin magazine ca sa intreb daca este pentru scoaterea culorii. Stie cineva?

    ReplyDelete
  10. Eu mi-am decolorat parul cu o solutie ruseasca COLOR OFF,este foarte buna, dar nu decoloreaza parul natural, numai cel vopsit, dar nu arde absolut deloc parul, aici gasiti mai multe informatii: https://www.facebook.com/ColorOffDeLaEstelProfessional
    sau la nr de telefon : 0754921669

    ReplyDelete

Copyright © Carmen Bota. Powered by Blogger.