BB Cream Garnier - 5 impresii de început

March 11, 2012




1. Mirosul de citrice mult prea puternic, după gustul meu, ceea ce înseamnă că parfumul din compoziție se află .... printre primele 20 de ingrediente de pe listă.

2. Hidratantă. Nu simt nevoia să aplic o altă cremă înainte de a utiliza BB. Chiar hidratantă, fără să lase nici o peliculă grasă pe piele. Menționez că am tenul mixt și nu am avut probleme. Însă mereu aplic și pudră la final, pentru că după câteva ore tenul meu o ia raaaazna.

3. Uniformizează frumos, lasă un aspect natural, o strălucire discretă. Nici nu mai folosesc fond de ten, pentru că acoperirea lui BB îmi este suficientă. 

4. Nu mi-au apărut minuni pe față după ce am folosit-o.

5. Ambalaj practic, în opinia mea, pot doza exact cantitatea pe care o vreau, însă nu-mi place că nu pot vedea cât produs mai am in tub. 

Și încă o precizare, așa de final: nu-mi place că ALCOHOL DENAT. se află printre primele ingrediente de pe listă. Trist.
* Am luat-o din Carrefour, Polus Center cu 22 lei.
O să revin peste ceva vreme cu impresiile finale, după o utilizare mai îndelungată.


Voi ați folosit BB? 
K.

You Might Also Like

9 comments

  1. interesant, cred ca o vreau si eu

    ReplyDelete
  2. Am citit pe net cum ca asta de la Garnier ar lasa tenul lucios si nu prea ma incanta..cred ca o sa incep cu alte firme, dar da, mor de curiozitate sa incerc BB cream. Pup!

    ReplyDelete
  3. poti vedea cat mai ai in tub foarte usor. tine tubul in dreptul unui bec sau al unei lampi aprinse si atunci iti va fi foarte usor sa vezi cam care mai este nivelul din tub. :)

    ReplyDelete
  4. mie trebuie sa imi vina prin posta saptamana asta! de abia astept:x

    ReplyDelete
  5. poti sa faci si un swatch pls? vreau sa o cumpar si eu, dar nu stiu cat e bine acopera.

    ReplyDelete
  6. ai comandat-o online? de unde? te intreb ptr ca in magazinele din orasul meu inca nu a aparut :(

    ReplyDelete
  7. Da, voi face swatch azi sau maine

    ReplyDelete
  8. Eu am, castigat-o la un concurs.Abia astept sa o primesc ,sa o incerc.Am citit si impresii frumoase despre acest produs ,dar si unele ..nu tocmai dragute.Acum,ramane la alegerea mea daca imi va placea sau nu ! o zi buna

    ReplyDelete
  9. Denisa de unde ai comandat-o? Te rog scrie-ne

    ReplyDelete

Copyright © Carmen Bota. Powered by Blogger.