Produse terminate #5

February 21, 2018

Vichy Purete Thermale Perfecting Toner

Acest produs l-am recumparat de doua ori si e un produs care imi place, insa nu pot spune ca face ceva anume. Eu foloseam tonerul dimineata, in loc de spalarea tenului cu un gel de curatare si, ocazional, il foloseam si seara, deci utilizarea produsului se limita mai mult la rutina de dimineata, in cazul meu. Nu e un produs pe care cred ca trebuie neaparat sa il aveti, e un produs fain, lasa tenul fresh, insa nu il voi recumpara pe viitor.

Bioderma Hydrabio Apa micelara

Acest produs este cel care mi-a deschis apetitul pentru apele micelare si m-am trezit ca intind mana tot mai des dupa apa micelara pentru demachiere. Spre deosebire de versiunea roz care nu mi-a placut, aceasta mi se pare mult mai blanda, imi lasa tenul curat, calm si am cumparat deja si varianta mare care e pe terminate.

Bioderma Atoderm ulei de dus

Am folosit multe tuburi din acest ulei, in special pentru a-mi demachia tenul si e unul din produsele mele preferate in acest sens. Insa, ca si cu orice produs pe care il folosesc un timp indelungat, am ajuns sa ma satur de el si astfel nu l-am recumparat, ci am recurs la apa micelara de mai sus. E totusi un produs foarte bun pentru o demachiere sau o curatare blanda a tenului, desi el este destinat utilizarii pe corp sub dus.

Andalou Naturals Daily Defense SPF 18

Mi-am dorit foarte mult sa incerc produsul asta, in special din cauza review-urilor bune pe care le are pe iHerb si pe blogurile de beauty, astfel ca l-am comandat undeva in iarna anului trecut de pe iHerb. L-am primit intr-un timp record, cam in 10 zile si l-am folosit inca din ziua urmatoare. Produsul vine intr-o cantitate generoasa si ar fi trebuit sa imi ajunga multa vreme, insa parca nu ma simteam tocmai ok cu ideea  ca folosesc un SPF atat de mic, asa ca dupa o vreme l-am "downgradat" la utilizarea pe gat si piept. Mi-ar placea sa existe un produs cu SPF 30 minim care sa aiba asa consistenta si sa fie asa placut pe ten ca acest produs.

La Roche Posay Cicaplast Baume B5

Un alt produs din care am consumat nenumarate tuburi si pe care il am intotdeauna in casa este balsamul cu B5 Cicaplast. Produsul acesta imi calmeaza pielea iritata, roseata, chiar si roseata cosurilor si grabeste vindecarea leziunilor. Eu il folosesc pe zonele iritate ale tenului sau oricand am cate o pata de roseata, dar si dupa epilarea in zonele intime. E genul de produs de care nu ma pot desparti si pe care vi-l recomand.

Andalou Naturals 1000 Roses Crema de zi

Are review dedicat aici. Desi produsul mi-a placut, nu ii pot justifica pretul si nu l-am recumparat.

Andalou Kukui Cocoa Body Butter

Am cumparat produsul acesta cand m-a cuprins "febra" pentru produsele Andalou si nu mi-a placut deloc. E un produs ok, hidrateaza pielea binisor, dar nu mi-a placut parfumul deloc si drept urmare nu l-am cumparat in versiunea full size.

Apivita crema de maini

Un produs foarte fain, care hidrateaza pielea intens si, mai ales, ofera o hidratare care se pastreaza ore intregi, este crema de maini Apivita pentru maini uscate si crapate. O sa recumpar produsul cu siguranta candva, singurul lucru ce nu imi place e faptul ca se consuma foarte repede.

Schmidt's Bergamont + Lime Deodorant

Dupa ani de cautari, am gasit deodorantul natural perfect! I-am dedicat un review detaliat aici.

Apivita Cleansing Foam

Mi-a placut foarte mult aceasta varianta travel size a spumei de curatare Apivita. Cred ca e un produs excelent, prin prisma faptului ca e multifunctional: merge de minune ca si demachiant si ca si spuma de curatare. Produsul asta demachiaza tot intr-o secunda, chiar si un machiaj greu si nu exclud sa il cumpar pe viitor iar, insa in varianta asta mica deoarece e un produs foarte spornic.

Avril Le Mascara

Odata cu deodorantul natural Schmidt's, am gasit si o mascara naturala foarte buna si anume cea de la Avril. Produsul se demachiaza cu usurinta si alungeste genele frumos, separandu-le in acelasi timp. Ca mi-a pacut acest produs, e putin spus. O sa-l recumpar cu proxima ocazie in care plasez o comanda pe Organik.ro.

Balsam de buze Apivita

Din nou un produs Apivita ce ma incanta este balsamul de buze albastru. Cel din poza e al doilea produs de acest gen de la ei, varianta albastra fiind favorita mea. Intre timp am cumparat balsamuri de buze de la alt brand, insa mi-a placut varianta aceasta de la ei si o recomand.

You Might Also Like

1 comments

  1. Ce de bunatati vad acolo!
    Daca as fi stiut, as fi ales micelara albastra in locul celei rosii, dar vad ca ma impac bine cu ea deocamdata.
    De la Andalou trebuie sa incerc si eu ceva, momentan am pus ochii pe un ser.
    Pupici :*

    ReplyDelete

Copyright © Carmen Bota. Powered by Blogger.