Produse terminate #1

April 09, 2017

Am adunat o cutie plina cu produse terminate in ultimele luni, pe care urma sa vi le prezint intr-un filmulet nou, insa cum iau o pauza de la YouTube momentan, am decis sa le triez si sa vi le prezint pe blog, ca tot nu am facut o astfel de postare de o gramada de vreme. Am ales asadar produsele care mi s-au parut cele mai relevante si daca mi-au placut sau nu, veti afla in randurile ce urmeaza.

Un prim produs este Missha Time Revolution The First Treatment Essence, Intensive. Acesta e un produs pe care l-am comandat anul trecut de pe iHerb (acum apare ca fiind discontinued pentru ca cei de la Missha au pus pe piata o varianta noua, cea Moist) si a dat startul unei 'pasiuni' pe care am dezvoltat-o ulterior pentru produsele coreene. Este o esenta concentrata, menita sa repare ridurile existente, sa deschida culoarea tenului si este un produs hidratant, avand un continut de 80% de extract de drojdie fermentata. Produsul e lichid si de aceea am fost reticenta in privinta efectelor, desi majoritatea review-urilor de pe internet sunt pozitive. Esenta nu este lipicioasa si seamana foarte mult cu apa ca si textura, pentru ca patrunde rapid in piele si nu am simtit sa lase vreun filtru. Mirosul este specific, de drojdie, insa pentru mine personal nu e unul deranjant. Acum, eu nu am probleme majore cu tenul, in sensul ca nu am riduri profunde, pete solare etc, probabil de aceea mi-e greu sa ma pronunt in privinta efectelor acestui produs. Am remarcat insa o stralucire aparte a tenului pe perioada in care l-am folosit si asta mi-a placut foarte mult. Momentan nu am recumparat produsul, dar nu exclud sa o fac pe viitor, tocmai pentru ca sunt sigura ca e un produs eficient.

Un produs interesant mi s-a parut si Clinique Take The Day Off Cleansing Balm, pe care voiam sa-l incerc de o gramada de ani. Nu m-a dezamagit, dar nici nu m-a convins sa il recumpar pe viitor, favoritul meu absolut in materie de demachiante eficiente similare celui de la Clinique fiind unul de la Bioderma. Mi-a placut Clinique foarte tare pentru ca e un produs intr-adevar eficient, in sensul ca demachiaza absolut tot cu minim de efort. Fiind un produs de tip balsam, odata aplicat pe piele el se transforma intr-un ulei si asta e de fapt secretul produselor de acest gen. Ceea ce nu mi-a placut e faptul ca tenul ramane putin uleios dupa indepartarea cu apa calda si e imperios necesar sa utilizez un gel de curatare pe care sa il masez bine de tot pe ten, ca sa ma asigur ca nu a ramas nici o urma de produs. Intr-o seara am fost atat de obosita incat nu am revenit cu un gel de curatare si a doua zi m-am trezit cu cateva cosuri pe ten.

La Roche Posay Effaclar Duo mi-a placut foarte tare, dar m-am plictisit de el dupa ce l-am utilizat aproximativ un an de zile. Ca efecte, mi-a mentinut tenul curat, porii curati si e un produs lejer, dar hidratant. Din pacate nu mai simt acum nevoia sa il recumpar, mai ales ca voi introduce curand retinolul in rutina mea, care sper sa ma ajute si cu acest aspect. E, fara indoiala, un produs bun si nu exclud ca pe viitor sa-l recumpar.

Nuxe Reve de Miel mi-a placut si nu mi-a placut. E un produs super hidratant si m-a ajutat sa trec cu bine de lunile reci de iarna. Eu am buzele foarte uscate, astfel ca frigul a accentuat acest simptom, dar Nuxe chiar m-a ajutat sa am buzele din nou hidratate si sanatoase. Initial nu m-a deranjat, dar pe urma mi-am dat seama ce neplacut e sa fii nevoit sa iti bagi degetele intr-un borcanas ca sa aplici balsamul pe buze. E incomod, mai ales atunci cand nu ai posibilitatea sa te speli pe maini inainte de aplicare sau cand, pur si simplu, esti in oras, la o masa si tu trebuie sa aplici produsul cu degetul...Asta e un aspect care m-a deranjat pe parcursul utilizarii lui, astfel ca nu a durat mult pana cand l-am pus pe noptiera si am ajuns sa il folosesc doar acasa. Nu m-a incantat nici textura produsului, care mi s-a parut grunjoasa, usor exfolianta. Poate mi se pare mie, dar eu am simtit destul de des particule exfoliante in acest produs. Nu il voi recumpara pe viitor.
Cosrx Low pH Good Morning Gel Cleanser mi s-a parut, intr-un final, asa si asa. E un produs ok, curata eficient, dar cumva nu a reusit sa ma convinga. Miroase destul de pregnant a ulei din arbore de ceai, ceea ce la inceput nu mi-a placut, dar am reusit sa ma adaptez repede si am trecut peste acest aspect. Favoritul meu absolut ramane Effaclar de la La Roche Posay.

Clinique Moisture Surge Overnight Mask am luat-o dupa ce am incercat-o pe cea a Dianei. A avut o idee grozava Diana, pentru ca e un produs super bun ca si crema de noapte. Mi s-a parut ca e o crema intens hidratanta si de fiecare data cand tenul meu o lua razna, produsul asta reusea sa-l calmeze pana dimineata. Are si o cantitate generoasa de 100ml, ceea ce mi s-a parut super tare! Din pacate, am terminat acest tub si nu l-am recumparat. Nu stiu daca il voi recumpara, pentru ca am gasit o varianta similara la Bioderma si anume Atoderm Nutritive. Mi se pare la fel de buna si e si foarte ieftina.

Neutrogena Visible Clear Oil-Free Moisturiser e un produs ok-ish. Miroase placut si are o textura lejera, mi se pare ca produsul asta ar fi o buna baza de machiaj (asta daca nu as folosi SPF, ceea ce nu e o optiune). Nu e genul de produs hidratant, asa ca de unul singur, pe tenul meu, nu mi s-a parut o varianta buna. In afara de asta, nu am vazut sa aiba vreun efect similar lui Effaclar, drept urmare nu m-a impresionat.

Innisfree Perfect UV Protection Triple Care SPF 50+ mi-a placut, e o buna baza de machiaj si ofera o protectie solara inalta. E un produs coreean pe care l-am comandat de pe jolse (postare cu detalii aici), prin noiembrie. Desi nu mi s-a parut ca e un produs matifiant, am simtit ca imi usuca tenul. Nu am avut nici minunata idee de a folosi o crema sub acest SPF, astfel ca am ramas putin dezamagita. Acum ca ma gandesc, cred ca daca faceam asta, era perfect. Nu o sa recumpar produsul pentru ca deja am gasit SPF-ul ideal, insa daca sunteti curioase, il puteti incerca, nu e un produs rau.
Inchei postarea cu trei cutii de vopsea Revlon Colorsilk, care erau de fapt 4, pentru ca am avut doua cutii din nuanta 50, insa am decis sa pastrez doar una. Am testat doua nuante, 60 Dark Ash Blonde si 50 Light Ash Brown. Am inceput cu Light Ash Blonde, care a prins foarte bine pe parul meu blond decolorat si s-a pastrat in par foarte bine. Dupa cateva saptamani de la prima vopsire cu Revlon, am decis sa inchei de tot relatia mea cu blondul si am cumparat doua cutii din culoarea 50 Light Ash Brown, care a prins superb si e fix culoarea pe care o voiam. Asa a inceput relatia mea cu Revlon si banuiesc ca va continua la fel. Scuzati, va rog, calitatea proasta a pozelor de mai jos, in care puteti vedea cum arata ambele culori pe mine, pozele sunt facute cu telefonul.
Revlon Colorsilk e, cu siguranta, vopseaua de par care pana acum m-a incantat cel mai tare si din acest motiv o recomand. Nu contine amoniac, lasa parul foarte matasos si sanatos si miroase placut. Vopselele Revlon se gasesc si la Kaufland, de unde le-am achizitionat si eu.

Aceasta a fost postarea de azi. Lasati-mi in casuta de comentarii pareri despre produsele de aici, daca le-ati folosit si cum vi s-au parut.

You Might Also Like

6 comments

  1. Eu sunt la al 5-lea tub de Effaclar Duo. :)) ce-i drept, nu il mai folosesc zilnic fiindca am alte produse in rutina si nici nu mai stiu pe unde sa-i fac loc, dar daca se termina il vreau iar.
    Mie nu mi-a placut vopseaua Revlon, ti-am spus pe Instagram. Imi place ce ti-a iesit tie cu nuanta inchisa, pare o culoare bogata si mai uniforma fata de blond.
    O sa ma uit dupa crema hidratanta Bioderma pe care ai mentionat-o, acum am Avene Skin Recovery Cream, sunt la al doilea tub si parca as incerca altceva, desi mi-a placut. :)
    Pupici

    ReplyDelete
  2. Nu am incercat niciun produs. De ce pauza de youtube? Sper ca esti ok! Ce poze frumoase ai la empties, ale mele de obicei arata oribil :)) Te pup!

    ReplyDelete
  3. Mersi mult, esti draguta, dar nu sunt rele nici ale tale :* eu sunt ok, am mai multe motive pentru care am luat pauza. Sper sa iau o decizie cu privire la asta curand. Pupici!

    ReplyDelete
  4. Daaa, stiu ca tie iti place, de fapt tu m-ai inspirat sa il incerc :)) cred ca o sa iti placa crema Bioderma, eu in momentul asta o folosesc pe ea, exclusiv, mi se pare perfecta pentru rutina de seara. Pupici :*

    ReplyDelete
  5. Mi-ar fi placut mult de tot daca faceai un video, pentru ca imi plac mult clipurile tale cu empties!! Sper sa revii cat de repede pe youtube, ca ar fi pacat! Te pup :)

    ReplyDelete

Copyright © Carmen Bota. Powered by Blogger.