Produse terminate #3

July 19, 2017

Bioderma Atoderm Nutritive

Crema asta am cumparat-o undeva in iarna anului trecut, din lipsa de alternative si pentru ca era accesibila. Mi-a placut mult ca si produs hidratant pentru ten si am remarcat ca mi-a calmat roseata provocata de demachiere (tenul meu are tendinta de a capata tente rosiatice dupa demachiere). E totusi un produs destul de gras asa ca peste iarna e excelent, insa acum nu am folosit-o foarte des pe ten din dorinta de a nu-l incarca inutil, asa ca am mai fentat si am mai aplicat-o pe gat. Per total, e unul din putinele produse Bioderma care nu m-au dezamagit si nu exclud sa il recumpar pe viitor.

Nivea Anti-Age Hand Cream

Putin spus un produs naspa, nici nu am terminat tubuletul asta travel size si l-am aruncat in cutia cu empties. Nu mi-a placut nimic la crema asta, nici textura care e prea lichida, nici faptul ca in loc sa hidrateze mainile, parca mi le usca. Nu o s-o recumpar.

Balsam de buze cu calendula Alverde

Asta cred ca e al treilea pe care il termin si e un produs ce mi-a placut, hidratant si accesibil ca pret. Insa dupa ce a dat caldura, parca mi se parea putin cam greoi pe buze, asta din cauza ca el are o textura ceva mai groasa, ca de unguent. Insa pe timp de iarna si-a facut treaba bine si o sa-l recumpar candva, poate prin toamna.

Balsam multifunctional Oriflame Tender Care

Un alt produs care nu m-a impresionat este balsamul Tender Care pe care l-am primit in urma BBM a anului trecut. Mi-a placut doar mirosul, in rest mi s-a parut un produs inutil si nu mi-a starnit curiozitatea pentru alte produse de ingrijire ale brandului, din pacate.

Kiehl's Midnight Recovery Concentrate

Mostra aceasta are 5 ml si mie mi-a ajuns cateva saptamani, vreo 6. Desi la inceput am fost sceptica, pe parcusul utilizarii lui mi-a placut si, in multe seri, apelam la el cand tenul era mai iritat si mai rosu. Mi-a placut mult mirosul lui si faptul ca mi-am simtit tenul hidratat, insa mi s-a parut totusi cam prea uleios pentru gustul meu si, din motivul acesta, parca nici nu se absorbea bine in piele. E un ulei mai aparte si mie cei 5 ml mi-au ajuns cateva saptamani pentru ca produsul e foarte spornic si o cantitate mica e suficienta ca sa acoper intreaga fata. Nu stiu daca m-a convins sa-l cumpar candva, e un produs ok, insa am descoperit unul foarte asemanator cu acesta la un pret mult mai accesibil (Ivatherm Synergy).

Rimmel Wake Me Up Conceler 01 Ivory

Cunosc produsul acesta de ani de zile si e unul pe care l-am recumparat a doua oara, insa totusi mi se pare prea inchisa nuanta 01 pentru tenul meu. Nu am putut sa il port de unul singur niciodata, tocmai pentru ca as fi aratat ciudat si, din acest motiv, nu m-a impresionat foarte tare. E un produs ok, nu are o acoperire extraordinara, insa e lejer pe ten, se blenduieste usor si e accesibil ca pret. Nu o sa il recumpar si nici nu stiu daca voi mai cumpara vreun concealer in viitorul apropiat, nu mi se mai pare un pas atat de important in rutina mea.

Max Factor Masterpiece Max Mascara

Un produs care m-a dezamagit rau si pe care l-am abandonat rapid dupa ce l-am cumparat. Pe langa faptul ca nu exceleaza la capitolul alungire si definire, efectiv cad bucatele din el si m-a enervat la culme lucrul asta. Nu o sa il recumpar.

Chi Silk Infusion

Tubul asta de 177 ml l-am folosit un an si jumatate, am dat din el unei prietene si tot mi-a mai ramas o gramada de produs in el. Il arunc pentru ca deja nu isi mai face efectele si cred ca si-a atins termenul real de expirare. Acesta e produsul care m-a impresionat cel mai mult dintre toate produsele de par incercate vreodata si nu stiu ce faceam cu parul meu blond daca nu il aveam. Dupa decolorare, parul meu era ca o matura si produsul asta, impreuna cu peria rotativa Rowenta, mi-au facut parul sa arate ca in reclame. E un produs excelent si nu il pot recomanda indeajuns. Singurul lucru care ma intristeaza e ca, el fiind un produs destinat protectiei termice, se activeaza la caldura si doar asa pot obtine efectele lui minunate. Acum ca e vara, imi las parul sa se usuce natural si asa nu mai are aproape nici un efect pe par.

Gliss Ultimate Repair Mask

Nu am avut deloc asteptari de la produsul asta si mi s-a confirmat ca am avut dreptate. E o masca de par mediocra, nu a facut mai mult decat sa-mi descalceasca oarecum parul sub dus. Miroase placut si e ieftina, insa cam atat.

Scrub de corp cu portocale Ziaja

Si cutiuta asta m-a tinut mult timp, aproape un an. E un produs pe care deja l-am recumparat si asta spune tot.

Dove Original Antiperspirant & Invisible Dry Stick

Am recumparat sprayul asta a doua oara si imi place mult de tot. E varianta mea favorita dintre toate variantele de deo spray de la Dove si asta pentru ca miroase placut, mi se pare ca mirosul se pastreaza pe piele mai mult timp si e un produs bland pe piele. Nu mi-a cauzat iritatii niciodata, desi l-am folosit si pe pielea proaspat epilata cu epilatorul. Imi place si o sa-l mai recumpar. Varianta stick Invisible Dry mi-a placut mult, mai mult decat varianta stick a celui Original si asta pentru ca acesta miroase mai bine. O sa-l recumpar pe viitor.

Lavera crema de dus

Produsul acesta e unul din cele mai recente descoperiri Lavera si am vorbit pe indelete despre el aici. Mi-a placut sa-l folosesc si mi s-a parut chiar un produs interesant, avand in vedere ca e unul natural. Nu mi-a placut insa chiar atat de mult incat sa il recumpar si sa renunt la produsele mele parfumate de dus de la Dove si Sabon. E insa o alegere buna daca vreti sa folositi un produs bland care are ingrediente prietenoase cu pielea.

Lavera pasta de dinti

Am avut o perioada in care am fost foarte curioasa de brandul Lavera si am incercat mai multe produse, iar asta a fost unul dintre ele. Speram cumva, in sufletul meu, sa fie un inlocuitor pentru pasta de dinti Jason Powersmile pe care am avut-o in trecut si mi-a placut mult, insa nu a fost sa fie. Acum, gandindu-ma retroactiv, chiar mi-a placut pasta asta de dinti: are un gust mentolat insa nu artificial, e blanda si curata bine, dar nu a avut si efectul de albire a lui Jason, asa ca nu am recumparat-o. 

Farmec Dizolvant fara Acetona

Dizolvantul fara acetona de la Farmec mi-a placut si mi-am dat seama de asta dupa ce am cumparat varianta cu acetona care imi usuca unghiile in ultimul hal. Spre deosebire de aceea, varianta fara acetona e chiar blanda si o s-o recumpar dupa ce o termin pe cealalta.

Ulei de cocos Solaris

Inca un borcanas pe care l-am terminat si l-am utilizat tot pentru igiena dentara. Metoda aceasta o folosesc de aproape un an si nu ma vad sa renunt la ea prea curand. E foarte faina senzatia de dinti perfect curati :) 

Voi ce produse ati mai terminat?

You Might Also Like

6 comments

  1. Sunt curioasa de CHI, l-am si cautat online si probabil ca o sa ma rasfat curand cu el:)) Cat pe ce sa pun mana si pe scrub-ul de la Ziaja...l-am cumparat cu alte produse de pe farmacia tei, dar m-au sunta ca nu il au in stoc...asa ca ii dau inainte cu cafea cu ulei de masilne ca scrub..incepe sa-mi placa :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ce tare esti :)) si eu am folosit zat de cafea ani de zile, pana cand m-am enervat ca tot timpul intram la dus si uitam sa-mi prepar scrubul :)) e foarte comod sa-l ai deja pregatit la dus si sa miroasa si a portocale :D sugerez varianta mica de chi, cea de 59 ml parca e. O sa te tina muuult

      Delete
  2. Ce produse interesante ai terminat. Produsele de la chi am auzit si eu ca sunt foarte bune si la salonul unde merg eu le folosesc si mereu imi las parul catifelat si usor de aranjat. Scrubul de corp cu portocale e pe lista mea si abia astept sa vad cum e.

    ReplyDelete
    Replies
    1. O sa-ti placa scrubul, cu siguranta. Mie stilistul care m-a facut blonda mi-a recomandat toata gama de produse Chi, insa sunt scumpe si nu as da chiar asa multi bani pe produse gen sampon, balsam, care se consuma repede. Uleiul asta e spornic si isi merita banutii :D

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. This is a brilliant blog! I'm very happy with the comments!.. Go with site webstagram to download free anything youlike on instagram.

    ReplyDelete

Copyright © Carmen Bota. Powered by Blogger.